Serviceelektriker sökes till Assemblin El Stockholm

Serviceelektriker sökes till Assemblin El Stockholm

Assemblin
expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker nu Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Stockholm. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Vi har flera spännande projekt på gång.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan via länken nedan för mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Mats Winsa på nummer 010-472 58 41 eller via mail mats.winsa@assemblin.se. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan, sista ansökningsdagen är 2019-01-18. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryterare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 jan (2 dagar kvar)