Learning & Development Specialist till Aspia

Learning & Development Specialist till Aspia

Aspia bildades 1 juli 2018 och har tidigare varit ett affärsområde inom PwC. Vi har i dagsläget ca 70 kontor runtom i Sverige med totalt 1100 medarbetare, men redan i oktober blir vi ytterligare 300 personer genom förvärv. Aspia är en utbildningsintensiv organisation där det är av stor vikt att våra medarbetare och organisationen kontinuerligt lär och utvecklas både genom utbildningsinsatser som vi själva genomför och genom goda samarbeten med branschorganisationer. Du kommer att ingå i ett HR-team om ca 10 personer som nu byggs upp. Vi arbetar tillsammans för att bidra till en gemensam kultur som både får affären och människorna att växa. Vi tror på att lära av varandra genom att testa nya saker, utmana varandra och ha kul!

Vad ska du göra?

Som L&D-specialist ansvarar du för att fånga upp behov, designa, producera, leverera och samordna kompetensutvecklingsinsatser "från ax till limpa".

I rollen har du ansvar för att:
  • Utveckla och etablera en kompetensutvecklingsmodell för Aspia
  • Självständigt driva och sammanhålla utbildningsplanering på årsbasis
  • Utveckla metoder och strukturer för olika lärandeformer tex mentorskap, interna nätverk, praktik, fysiska och digitala utbildningar
  • Stödja utbildningsansvariga och lärare kring pedagogik och format
  • Genomföra utvärdering och utveckling av utbildningsinsatser gällande innehåll, metoder och effektmål
  • Kravställa och beställa digitala produktioner, ibland kanske även själv producera
Vem är du?

Du har några års erfarenhet av att arbeta med att utveckla, skapa och leverera utbildning i en liknade roll. Du har en relevant akademisk bakgrund samt erfarenhet av att vara kravställare och beställa utbildningar och digitala produktioner så som e-learning/film. Har du även erfarenhet av att själv producera/redigera egna utbildningar är det meriterande men inget krav.

Du måste vara strukturerad och ha förmågan att hålla i och administrera olika projekt samtidigt, både kort- och långsiktiga. Du tycker om att arbeta verksamhetsnära och trivs med att lösa problem och ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ förmåga och bygger framgångsrikt relationer som ligger till grund för goda samarbeten. Ditt intresse för utbildningsfrågor smittar av sig och bidrar till att Aspia håller sig i framkant för nya trender men också förblir en attraktiv arbetsgivare.

Vilka är vi?

Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och inom kort går vi från 1100 till 1400 medarbetare som alla hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar.

Läs mer på Aspias karriärsida

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 1 okt (10 dagar kvar)