Account Manager till Asedo

Account Manager till Asedo

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Vi på Asedo hjälper våra kunder med allt vad IT heter. Vårt mål är att låta våra kunder slippa krångel och huvudbry, genom att hantera deras IT-lösningar på ett smidigt och säkert sätt. Hela vägen, hela tiden. På så sätt kan de ägna sin arbetstid åt annat.

Nu söker vi för Asedos räkning deras nästa medarbetare inom försäljning.

Som Account Manager på Asedo ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder. Du säljer produkter och tjänster från samtliga av våra affärsområden främst med inriktning mot små- och medelstora företag inom Stockholmsområdet.

Du är ansvarig för hela säljprocessen, allt från att boka ett första möte till avslut, för att sedan bygga på en långsiktig relation tillsammans med kunden.

För att trivas i rollen och på företaget behöver du vara social, målmedveten, tävlingsinriktad, tålmodig och intresserad av att göra karriär.

Kvalifikationer

Har du tidigare erfarenhet av försäljning är detta meriterande men absolut inte ett krav. På Asedo har vi märkt att dina personliga egenskaper och beslutsamhet kommer avgöra hur bra du kommer trivas och prestera i rollen. Därför lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
  • Ett driv av att skapa goda resultat och nå uppsatta mål
  • En orädd inställning för att anta nya utmaningar
  • En lösningsorienterad inställning och ser möjligheter i stället för hinder
  • B-körkort (Krav)
Du erbjuds

Förutom en heltidsanställning på ett härligt företag erbjuds du,
  • Månadslön, fast lön med rörlig del
  • Placering: Stockholm/Telefonplan
  • Tillsvidare, med inledande provanställning 6 mån
Ansökan

Vi på B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila: alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)