Service -eller lastbilstekniker till Stockholm

Service -eller lastbilstekniker till Stockholm

Är du intresserad av att jobba med service och montage? AsBi SEMOTEK AB expanderar och söker nu en servicetekniker i Stockholm!

AsBi SEMOTEK är ett expansivt företag inom tåg- och anläggningsindustrin med hög kompetens inom projektering av nya tåglyftanläggningar, 2-vägs-fordon, ombyggnationer, underhåll och tilläggsutrustning. Tycker du om att skräddarsy tekniska lösningar, resa med eget ansvar och frihet inom jobbet samt arbeta hos olika spännande företag? Då kan detta vara jobbet för dig!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

AsBi SEMOTEK AB kan erbjuda dig en spännande tjänst som service- och montagetekniker med kunder i hela Sverige samt Norge. Du kommer ansvara för hela projektarbetet från planering till överlämnande i en operativ- och rådgivande roll i samarbete med, och på plats ute hos din kund. Du kommer ha flexibla arbetstider och stor den av tjänsten innebär att du reser till kunderna, främst i Norge.

Dina arbetsuppgifter

Som service- och installationstekniker på AsBi SEMOTEK hanterar du lyftanläggningar som används för att lyfta upp tåg och vagnar inom järnvägsindustrin, järnvägsfordon samt annan verkstadsutrustning inom tågbranschen.
I rollen agerar du teknisk support vid montering av anordningar samt rådgivning och service vid underhåll. Du kommer dagligen stötta både anläggningspersonal och verkstadschefer i frågor kring förebyggande och befintliga reparationer av lyftanläggningarna, verkstadsutrustning och järnvägsfordon.

Värt att veta

Din placeringsort är i Stockholm, men dina kunder finns i hela Sverige och Norge och omfattar till stor del resor. Du har förtroendetid med ett stort eget ansvar. AsBi SEMOTEK erbjuder utöver traktamente också tjänstpension samt privatsjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast möjligt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som trivs i en operativ och konsultativ roll. För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du har kunskaper och erfarenhet inom några av nedanstående kompetenser:
  • Motorkopplingar.
  • Svag och stark ström.
  • Hydraulik.
  • Can-bus
  • Förståelse för tekniska ritningar (el, mekanik, hydraulik).
  • Kunskaper inom mekanik.
  • Språkkunskaper i engelska.
  • Det är meriterande om du har PLC-kunskaper Siemens S7 och TIA-Portal, svetsning och hydraulik och/eller har språkkunskaper inom tyska.
Eftersom rollen ställer höga krav på ansvarstagande ser vi att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du kommer också att vara vårt ansikte utåt. Därför är det viktigt att du har en hög servicenivå, är handlingskraftig med en kundorienterad arbetsmetod för att bemöta kunderna på bästa sätt. Kanske har du tidigare arbetat i liknande roll eller har en utbildning inom mekanik, som industrielektriker eller fordonsmekaniker. Har du dessutom C-körkort och tidigare arbetat som lastbilstekniker är det ett plus!
Om du har ett stort teknikintresse, god problemlösningsförmåga och är engagerad och brinner för att lära sig nya saker så kommer du att trivas i den här rollen.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Jenny Nilsson
Telefon 0704913716
Email Mejla Jenny Nilsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 4 jan 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/