Ordermottagare på 60-75%

Ordermottagare på 60-75%

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är på cirka 60-75% där du är placerad på kontoret i Solna. I rollen som orderadministratör kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak att bestå av:
  • Föra in ordrar i systemet SAP.
  • Sammanställa och kontrollera leveranser till kunder.
  • Kundservice inom B2B och konsumentkontakt
Tjänsten är ett konsultuppdrag inledningsvis tills årskiftet och du kommer att vara anställd av Studentwork men arbeta hos Arvid Nordquist. För rätt person finns sedan goda möjligheter till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av service sedan tidigare och vill bli en del av ett härligt team på Arvid Nordquist. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Det är meriterande om du har arbetat i systemet SAP tidigare men det är inget krav. Vidare finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och Arvid Nordquist ser långsiktigt på tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arvid Nordquists intresse för smaker började med en egen delikatessbutik som slog upp portarna 1884 på Nybrogatan i Stockholm. I dag de ett Nordiskt handelshus med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Sedan starten har Arvid Nordquist tagit världens smakupplevelser till Sverige, genom starka internationella varumärken och inte minst genom sitt lokalrostade kaffe. Arvid Nordquist söker nu en orderadministratör som har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan samt mer under höstlov och jullov.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!