Tävlingsinriktad säljare med idrottsbakgrund!

Tävlingsinriktad säljare med idrottsbakgrund!

Om jobbet
Vi erbjuder ett seriöst och utvecklande säljjobb med stor utvecklingsmöjlighet! Vi sitter i moderna lokaler i gatunivå och vi erbjuder en anställning hos ett bolag som har sunda värderingar och som verkligen ser sina anställda som familjemedlemmar.

Vi är ett bolag som har varit lönsamma från start. Vi har vuxit med våra kunder och efterfrågan från svenska och internationella konstnärer har varit enormt positiv.

Idag har vi 3 före detta elitbordtennispelare anställda. Vi söker ytterligare en tävlingsinriktad stjärna som vill jobba med oss!

Artportable har revolutionerat konstvärlden med sin digitala plattform och erbjuder konstnärer att nå ut med sina verk utan att betala stora belopp i provision till olika gallerier m.m. Varje dag kontaktar flertalet konstnärer oss och vill ansluta sig till vår plattform. Artportable.com är en inne i en global tillväxtresa och vi söker nu drivna Account Managers som vill vara med och ta Artportable från att vara Skandinaviens ledande konstplattform till att bli en ledande global aktör på sikt.

Artportable är det självklara valet för konstnärer när de vill nå ut med sina verk mot en relevant målgrupp. Vi bidrar till våra kunders framgång genom att jobba tätt ihop med konstnärerna och erbjuda dem det främsta ekosystemet för att att nå en så stor och relevant konstintresserad målgrupp som möjligt.

På den svenska marknaden har vi utöver våra egna marknadsföringskanaler, även samarbetsavtal med några av Sveriges ledande kulturmedier såsom SvD och Bonnier Tidskrifter.

Som Account Manager på Artportable är/har du:
  • Positiv
  • Erfarenhet
  • Ledaregenskaper
  • Hög arbetsmoral och outtröttligt driv
  • En säljande personlighet
  • 100% engagemang
Din arbetsuppgift blir att med telefonens hjälp kontakta våra befintliga konstnärer och sälja olika kvalitativa produkter såsom portfolios, showrooms, vernissager eller marknadsföring i sociala medier.

Du kommer jobba med redan befintliga kunder samt konstnärer som skickar in intresseförfrågningar och vill ansluta sig till vår plattform.

Vårt motto är: Om våra anställda mår bra, mår företaget bra! Därför har vi även roliga tävlingar och olika förmåner.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vid frågor kontakta: work@artportable.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://artportable.com/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (38 dagar kvar)