Artega Entreprenad AB söker kalkylator!

Artega Entreprenad AB söker kalkylator!

Tjänstebeskrivning

Arbetar du som kalkylator idag och är redo för nya utmaningar? Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag som andas lagsammanhållning, delaktighet och prestigelöshet? Sök då tjänsten som kalkylator på Artega!

Som kalkylator hos Artega kommer du att få en viktig roll i en platt organisation med engagerade kollegor. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av två andra kalkylatorer samt inköpschef, men du kommer på egen hand att ansvara för de kalkyler som du blivit tilldelad. Du kommer att säkerställa att dina kalkyler är korrekta vad gäller mängdberäkning och prissättning i förhållande till förfrågan. När kalkylen är färdig kommer du att arbeta väldigt nära både platschef och arbetschef. Arbetschefen kommer i sin tur att ansvara för anbudsprocessen. Fördelen med att arbeta tätt med platschefer och arbetschefer är för att nyttja gruppens kompetens och på så sätt hitta en optimal lösning utifrån beställarens krav.

Krav på person

Du har en bakgrund inom bygg och har några års erfarenhet inom byggbranschen som kalkylator. Du har en god förståelse för kostnadsberäkningar och att läsa ritningar. Utbildning som byggnadsingenjör eller liknande ser vi som ett plus, men yrkeserfarenhet är viktigast. Svenska i både tal och skrift är ett krav. Artega arbetar uteslutande med MAP kalkyl och därför ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av detta kalkylprogram sedan tidigare.

Som person är du:
  • Engagerad och ärlig.
  • Prestigelös.
  • Strukturerad och noggrann.
  • Ödmjuk.
Då Artega är ett företag med god sammanhållning är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Du är en person som är förtroendeingivande och som inte tvekar över att hjälpa dina kollegor om det skulle behövas.

På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter i denna roll där du kommer att kunna kombinera rollen som kalkylator med inköp. Därför ser vi det som en tung merit om du har arbetat med inköp sedan tidigare.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Årsta

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Oscar Dahl på 0739- 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: kalkylator, inköp, kalkyl, bygg, entreprenadingenjör, entreprenadkoordinator, kalkylering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Artega Entreprenad AB grundades 2010 och är en ambitiös och kundfokuserad byggentreprenör med erfarenheter i allt från ombyggnationer i kulturhistoriska byggnader till industrilokaler runt hela Storstockholm. Artega åtar sig att utföra alla typer av byggnadsarbeten i alla entreprenadformer företrädesvis åt professionella beställare. Företaget omsätter cirka 300 miljoner, är 53 anställda och har sitt huvudkontor i Årsta.

Välkommen med din ansökan!