ARROW AB startade sin verksamhet 1974 och är idag verksamt i Sverige inom badrumsinredning. Bolaget omsätter ca. 40 MSEK och huvudkontoret finns i Kungälv, strax utanför Göteborg.

Bolaget är väl representerat i Sverige men även genom distributörer i Norge, Tyskland & UK. Under varumärket ARROW utvecklar företaget badrumsprodukter för den nordiska marknaden. Varumärket säljs främst till grossister, byggföretag, VVS- & badrumsbutiker samt online.

ARROW Skandinavien ägs idag av börsnoterade Volati, med en omsättning på 6,7 Mdr och 1 800 anställda. Volati är uppdelat på två olika affärsområden och där ARROW Skandinavien ingår i affärsområdet Salix Group med 13 bolag och en årlig omsättning på 2,7 Mdr.

För mer information om företaget läs mer på: www.arrowshower.com

OM ROLLEN
Som Säljare blir ditt primära uppdrag att utveckla försäljningen inom segmentet Fastighet & Bygg vilket innebär att du kommer marknadsföra och sälja bolagets sortiment mot fastighets- och byggbolag i Stockholmsregionen. Du ansvarar för att skapa tillväxt och lönsamhet samt för att stärka ARROWs marknads- och varumärkesposition ute hos kunderna. I rollen kommer du även bearbeta och utveckla försäljningen mot bolagets grossistkunder.

Du kommer att lägga stort fokus på att nykundsbearbetning där du kontaktar och etablerar relationer med potentiella kunder. Rollen innefattar en kontinuerlig kundkontakt och flera pågående projekt i olika faser - det är därför viktigt att du är flexibel och duktig på att prioritera.

Du utgår från ett hemmakontor någonstans i Storstockholm och rapporterar till bolagets VD.

VI ERBJUDER
 • Ett attraktivt jobb i en spännande bransch med stor potential
 • Möjligheten att få göra skillnad i bolagets tillväxtresa
 • Ett litet familjärt bolag i ett stort sammanhang i och med tillhörigheten i Salix Group & Volati
 • Möjlighet till utveckling på sikt i en koncerngemensam akademi
 • Nära samarbete tillsammans med ett team bestående av innesälj, inköp & marknad
VI SÖKER
Vi söker en affärsinriktad och dokumenterat framgångsrik säljare med stort intresse för att bygga nya och långvariga relationer. För att lyckas i denna roll måste du ha:
 • En bakgrund inom uppsökande B2B-försäljning
 • Tidigare erfarenhet från försäljning mot fastighets- och byggbranschen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då detta är en förutsättning för att lyckas i rollen
Om du har en påbyggande säljutbildning ser vi detta som starkt meriterande.

Som person är du:
 • Intresserad och har en fingertoppskänsla för kundbehov och affärer.
 • Driven och duktigt på att bygga relationer för att skapa affärer genom ett strukturerat försäljningsarbete.
 • Analytisk och kommunikativ - något som gör att du är duktig på att skapa möjligheter för affärsutveckling.
 • Målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel.
 • Pålitlig och ansvarstagande - detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Arrow med SalesOnly och Rekryteringskonsult Linus Nilsson. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg och så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR.

För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.