Business Intelligence Lead till Arriva

Business Intelligence Lead till Arriva

I denna roll är du en nyckelperson i vår fortsatta framgångsrika resa inom Business Intelligence.

Som Business Intelligence Lead jobbar du som en del av vårt BI-team med stort förtroende från ledningen. Du kan vänta dig en vardag som inkluderar både operativt och strategiskt arbete i nära samarbete med verksamheten och BI-teamet.

Vi erbjuder dig
  • En konsultativ roll där du som BI-lead arbetar både strategiskt och operativt med BI-initiativ
  • En framtidsinriktad organisation där du blir en del av ett högt prioriterat område, med en innovativ och lärande kultur i vardagen
  • En roll där du får nyttja hela din kompetens inom BI - strategi, behovsanalys och teknisk kravställning
  • Goda möjligheter att forma rollen utifrån dina preferenser
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • Du jobbar konsultativt mot hela verksamheten i syfte att förstå och konkretisera behov av information och analys
  • Uppmärksammar, förstår och utmanar våra kunder inom verksamheten för att skapa affärsnytta genom konkreta systemlösningar
  • Säkerställer en positiv upplevelse för våra kunder genom t ex användarvänliga BI-rapporter i Power BI baserat på våra spännande datamängder
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en nyckelperson i vårt team om fyra BI-utvecklare och en BI-lead. Vi jobbar nära ledningen och för att hela verksamheten ska få en bra datadriven analys. Vi jobbar tillsammans för att lösa problem och har stor frihet i både vad och hur vi gör det. Vi har nytt fräscht kontor i Sickla och ger dig möjlighet att jobba både på kontoret och remote.

Mer om dig

Du som söker behöver ha en erfarenhet inom BI; antingen back-end eller front-end men helst både och. För oss är det viktigt att du trivs med datahantering och utveckling samt att du är en driven person som tar för dig och ständigt vill förbättra både dig själv och verksamheten.

Vi ser gärna att du arbetat med verksamhetsutveckling och är en lyhörd och pedagogisk person som trivs med att förklara och lära ut inom ditt kompetensområde. I dina arbetsuppgifter ingår mycket sociala kontakter med såväl interna kunder som medarbetare, och vi ser därför att du trivs och är bra med dessa aspekter.

Så här får vi kontakt

Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhetsutveckling och BI-lösningar. För oss är det viktigt att du trivs med helheten och är mån om kvalitet i detaljerna. Då vi jobbar med beställare i hela organisationen värdesätter vi din känsla för service i kombination med lyhördhet och din förmåga att förklara och lära ut inom ditt kompetensområde.
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Systemanalytiker, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.