Ansvarig för framkomlighet till Arriva i Stockholm

Ansvarig för framkomlighet till Arriva i Stockholm

Nu söker vi en Framkomlighetstrateg till Stockholmsregionen, välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet av framkomlighetsfrågor från kollektivtrafik och vill nu ta en roll med helhetsansvar? Har du kanske arbetat som Trafikstrateg eller Trafikchef och vill testa något nytt? Nu söker vi en Ansvarig för framkomlighet till bussdivisionen på Arriva i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Tjänsten är nyinrättad och du kommer få bra uppbackning och resurser från ledningen för att lyckas väl i din roll.

Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med ett förmånspaket som bland annat inkluderar en förmånlig pensionslösning administrerat av Max Matthiesen, sex veckors semester och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Framkomlighetsproblematik är en stor utmaning i Stockholms lokaltrafik där nationella infrastrukturprojekt och förändringar i stadsplanen kan leda till att busstrafiken påverkas negativt. Din tjänst kommer nästan helt att fokusera på att identifiera och analysera framkomlighetsproblem för att hitta lösningar som sedan genomförs i samarbete med andra aktörer.

Rollen innebär dels att värna om Arrivas avtal till trafikhuvudmannen och resenärerna och dels att samverka med de aktörer som påverkar lokaltrafiken såsom Vägverket, Trafikförvaltningen, kommuner och entreprenörer.

Du kommer inledningsvis att fokusera på Stockholmsområdet och dina kontaktytor internt kommer främst vara Arrivas Trafikchefer och dess underställda personal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:
  • identifiera problem som uppstår i Stockholms kollektivtrafik i samband med ny- och ombyggnationer
  • samverka med externa aktörer för att hitta rätt lösningar
  • samordna med Trafikplanerare och Trafiktekniker för att lösa problemen
  • följa upp och utvärdera åtgärderna
Rollen innebär också att nätverka i olika forum för att knyta kontakter inom branschen. Du kommer även delta i större projekt och i anbudsarbete för att på bästa sätt förklara hur Arriva arbetar med framkomlighetsfrågor.

Rollen innebär också

Du utgår från huvudkontoret i Liljeholmen och rapporterar direkt till direktören för Bussdivisionen. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kollektivtrafik. Kanske har du erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare eller arbetat på Vägverket, Trafikförvaltninge eller på ett konsultbolag med stadsplaneringsprojekt där kollektivtrafiksfrågor varit en stor del i ditt arbete. Du har ett stort intresse för kollektivtrafik och håller dig uppdaterad om vad som händer i Stockholmsområdet gällande ny- och ombyggnationer.

Som person tycker du om att jobba självständigt med mycket frihet under ansvar eftersom en stor del av arbetet handlar om att själv identifiera och lösa problem utan tät kontakt med närmsta chefen. Du är duktig på att prioritera och har god kommunikativ förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech