Graduate Programme på Arriva Teknik buss

Graduate Programme på Arriva Teknik buss

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Arriva Graduate

För tredje året i rad rekryterar Arriva ambitiösa studenter i början av sin karriär. Arrivas Trainee program/ Graduate Programme sträcker sig över 18 månader och riktar sig till dig som vill jobba i en händelserik bransch och göra karriär inom Arriva. Du erbjuds direkt en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter och avdelning

Som graduate inom teknik buss tillhör du Arrivas tekniska avdelning inom bussdivisionen. Teknik buss ansvarar för allt som berör service, underhåll och utveckling av Arrivas bussflotta.

Du kommer att få leda utvecklingsprojekt som kan handla om: Smart-/behovsstyrt underhåll, analys av mätvärden från fordon och databearbetning samt processutveckling. Då programmet är internationellt finns möjlighet till placering utomlands som en del av programmet.

Vi erbjuder

Vi letar efter dig som vill vara med och bygga morgondagens kollektivtrafik genom teknisk utveckling. Vi vill ge dig en bred förståelse och en bra start genom att du kommer att få arbeta inom olika delar av verksamheten så som teknik, verkstad och anbud.

Vidare får du:
 • Möjlighet att utvecklas och skapa ett attraktivt CV.
 • En mentor från Arrivas svenska ledningsgrupp.
 • Driva projekt inom olika avdelningar på företaget. Vissa tillsammans med graduates från hela Europa.
 • Delta i gemensamma träffar för europeiska graduates.
 • Jobba i ett bolag som värdesätter samarbete, kundfokus, innovation och säkerhet
 • En bred insikt i Arriva-koncernens verksamhet.
Vem är du?

För att passa som Arrivas nästa graduate inom teknik buss ska du ha examen inom relevant område, exempelvis; Civilingenjör inom maskinteknik, logistik, flygteknik, automation eller industriell ekonomi.

Vidare söker vi dig med:
 • Intresse av att jobba i en internationell miljö
 • Initiativtagande, drivande och brinner för problemlösning
 • Trivs med att samarbeta, och har stor förmåga till att kommunicera
 • God datorvana och förmåga att samla in, bearbeta och analysera data
 • Handlingskraftig och flexibel
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
 • Du drivs av tanken på att utveckla Arriva!
Vårt program startar den 1:a september 2019, ansök redan idag så kanske det är du som är vår blivande talang inom Teknik buss!

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor kontakte Lena Törnstrand, HR project manager på: 070 961 72 82.

För mer information:

Koncernens hemsida: www.arriva.co.uk

Facebook: www.facebook.com/arrivagraduates

LinkedIn: www.linkedin.com/company/arriva
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Trainee
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 23 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du som vi att kollektivtrafik är en viktig del i samhället och att den underlättar vardagen för många människor? Vill du kanske vara med och skapa en smidigare kollektivtrafik i Sverige? Då kan Arriva vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade Arriva-medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv kollektivtrafik för våra resenärer. Vad passar dig bäst? Arriva erbjuder många olika roller och specialistområden. Bussförare, tågförare, lokförare, konduktör, trafikvärd, kundvärd, mekaniker, trafik- och informationsledare samt personalplanerare är vanliga roller. Vi har också många som arbetar som chefer på olika nivåer, såväl på depåerna som på huvudkontoret. Dessutom har vi administrativa specialister som inköpare, ekonomer, business controllers, HR Business Partners, kommunikatörer, IT-support, verksamhetsutvecklare, kvalitets- och miljösamordnare samt säkerhetssamordnare. Känner du igen dig i någon roll?