Konsult UNIT4 ERP till Arribatec

Konsult UNIT4 ERP till Arribatec

Arribatec söker affärssystemkonsulter med erfarenhet av Unit4 ERP.

Vi som jobbar på Arribatec drivs av arbetsglädje och en bra kultur och vi är annorlunda! Våra ledord är innovation, engagemang, kvalitet och hög servicenivå.

Arribatec är "Elite" partner till Unit4, det innebär att vi är återförsäljar-, implementations- och innovationspartner. Utöver detta har vi egna utvecklingsteam och utvecklar egna lösningar och produkter.

Hos oss får du möjlighet att vidareutveckla dig och jobba med de mest erfarna konsulterna inom
Unit4 ERP. Våra medarbetare har mer än 1 000 års erfarenhet av Unit4 ERP. Har din utveckling avstannat så finns alla möjligheter att komma vidare och utvecklas hos Arribatec.

Du väljer själv om du vill jobba lokalt eller globalt – allt är möjligt hos Arribatec.

Som affärssystemskonsult hos Arribatec så jobbar du med ny-implementering, vidareutveckling och förvaltning av affärssystem. Vi har stort fokus på digitalisering av de administrativa processerna och med automatisering, integration och innovation hjälper vi våra kunder att jobba mer effektivt.

Våra kunder väljer oss för vår breda och djupa kompetens samt höga servicenivå.

Vad får du ut av att jobba hos Arribatec? Som tidigare nämnt, så får du jobba med de mest erfarna konsulterna inom Unit4 ERP, men utöver det bra utbildningar och certifieringsprogram via
Unit4. Vi erbjuder bra villkor och heltäckande försäkringspaket. Du väljer själv vilken inriktning du vill ha och som sagt om du vill jobba globalt eller lokalt och med en kontinuerlig dialog kring hur du vill utvecklas vidare!

Under oktober kommer Arribatec att börsnoteras på huvudlistan på Oslo börsen. Det innebär också att medarbetare får del av förmåner som är mycket fördelaktiga och som gör att allt vi gör tillsammans belönar oss alla.

Är du intresserad av nya utmaningar? Vi kommer att löpande hantera ansökningar och kalla till intervjuer för tjänsterna. Vi växer otroligt mycket och behöver rekrytera flera nya tjänster, så tveka inte att skicka din ansökan idag!
Ansökan skickas till mariette.larsson@arribatec.com

Om du inte har erfarenhet av Unit4 ERP, kommer din ansökan inte hanteras vidare.

Sökord: Arribatec Unit4erp Agresso Unit4businessworld UBW Unit4
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arribatec.com/
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arribatec är ett globalt företag inom system och tjänster som levererar affärskritiska IT-lösningar som gör våra kunder mer konkurrenskraftiga genom innovativt användande av IT och system.
Arribatec har ett kompetent och dedikerat team om drygt 110 anställda placerade på våra kontor i Norge, Sverige, Nordamerika, Danmark, Spanien, Italien, Belgien och Polen. Vår korta historia vittnar om ett företag som är kapabelt till att utveckla innovativa lösningar och leverera hög-kvalitativa projekt till våra kunder, både lokalt och till stora internationella företag som omfamnar den digitala utvecklingen och vill vara i framkant vad gäller teknisk utveckling.