Teknisk säljare - industri

Teknisk säljare - industri


Teknisk säljare  
Stockholm  

Nu söker vi dig som är en driven och nyfiken säljare som brinner för att bygga relationer med våra kunder inom industrin.

Hos Armatec får du arbeta i ett dynamiskt bolag med marknadsledande produkter. Vi ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckla ditt affärsmannaskap.  

Som teknisk säljare inom vårt affärsområde industri är du ansvarig för projektförsäljningen av Armatecs sortiment inom ventiler, pumpar, sammanbyggda industrisystem samt övrig teknisk armatur. Till din hjälp har du back-office från huvudkontoret i Göteborg där både innesälj och produktansvariga finns för att stötta upp med support, offerter och orderadministration.  

Arbetsuppgifter 
Din vardag kommer bestå av att självständigt bearbeta och utveckla nya och befintliga kunder, som finns inom bl.a. processindustri, papper & cellulosa och OEM. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens behov för att kunna presentera rätt lösning. Du representerar vår marknad i Stockholm med omnejd.    

Du kommer arbeta med: 

 • Att vårda och utveckla den befintliga kundstocken 
 • Uppsökande försäljning där du använder din kreativitet för att hitta nya affärer 
 • Teknisk behovsanalys och rådgivning ut mot kund 
 • Offertarbete och förhandling med kunder och leverantörer 
 • Utbilda konsulter av sortimentet 

Det ingår en del resor i tjänsten, räkna med cirka 30 övernattningar per år.

Kvalifikationer 

 • Teknisk utbildning eller ett starkt teknikintresse 
 • Dokumenterad säljerfarenhet, av industribranschen 
 • Gärna bakgrund inom pump- / ventilbranschen, erfarenhet från konsultledet, projektledare eller liknande 
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Van att arbeta i affärs- och säljstödsystem 
 • B-körkort  

Din profil 
Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan bygga nätverk såväl internt som externt. Du har en förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Armatec 
Armatec är ett kunskapsföretag som löser olika problem för kunder inom vatten, värme, kyla och process. Det gör vi med hjälp av skickliga och engagerade medarbetare samt noga utvalda produkter och färdiga systemlösningar. Armatec som ägs av Ernströmgruppen, är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.