Konsultsäljare

Konsultsäljare

Rollen som säljare innebär ett proaktivt arbete med att matcha våra tillgängliga resurser mot befintliga konsultuppdrag på marknaden.
Du kommer även att ansvara för nykundsbearbetning i form av mötesbokning med potentiella kunder.

Matchningen mot konsultuppdrag kräver att du arbetar hands-on med att söka affärsmöjligheter och etablera långsiktiga samarbeten med såväl konsultmäklare och slutkunder. Din förmåga att hålla ett högt tempo och leverera snabba lösningar är en förutsättning för framgång. I rollen som mötesbokare arbetar du målmedvetet med att söka upp och bearbeta potentiella kunder. Du behöver vara inlyssnande och ödmjuk inför kundernas behov, samtidigt som du har ett tydligt resultatfokus.

Som anställd erbjuder vi dig goda möjligheter att utvecklas och arbeta med försäljning av hela ArkivIT:s utbud av tjänster och produkter. Med tanke på bolagets tillväxtmål kommer du utgöra en viktig roll i verksamheten framöver. Vidare erbjuder ArkivIT dig förmånliga villkor i form av årlig bonus, kompetensutvecklingspott, tjänstepension, friskvårdsbidrag och interna forum för kunskapsutbyte.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av försäljning mot företagskunder
  • Erfarenhet av search/headhunting/sourcing eller försäljning på konsultmarknaden
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av mötesbokning
  • Relevant eftergymnasial utbildning
Vi söker dig med ett genuint intresse för att driva effektiva säljprocesser mot ambitiösa säljmål. Du arbetar proaktivt och lösningsorienterat och söker affärsmöjligheter genom aktivt nätverkande och uppsökande säljarbete. Kvalitet är ett viktigt ledord i vår verksamhet och vi värdesätter din förmåga att vara lyhörd och tillmötesgående till våra kunders behov och utmaningar.

Som medarbetare på ArkivIT får du kollegor med ett brinnande intresse och specialistkompetens inom arkiv, digitalt bevarande, IT- och Informationssäkerhet. Trots att vi verkar i en IT-intensiv bransch är könsfördelningen på ArkivIT idag 50/50, något vi är otroligt stolta över!

ArkivIT är en värderingsstyrd arbetsplats där ledorden Kompetens, Resultat och Ödmjukhet spelar en central roll i vårt arbete, både hos kund och det interna samarbetet. ArkivIT har de senaste åren växt både i tjänsteutbud och personalstyrka med ambition att fortsätta vara en ledande leverantör i vår bransch. ArkivIT blev dessutom utsedd till ett av Sveriges Gasellföretag 2018 och 2019 utsågs vi till både Gasell- och Superföretag vilket vi är otroligt stolta över.

Utöver arbete i konsultuppdrag driver vi en oberoende tidskrift som släpps två gånger per år med teman relevanta för vår bransch. Minst 1 gång i månaden anordnas "fredagsforum" eller frukostseminarium där vi internt delar med oss av kunskap och erfarenheter och givetvis samlas vi även för sedvanlig jul- och sommarfest och andra trevligheter.

Start: enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arkivit.se/
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ArkivIT är ett kompetensbolag med specialister inom arkiv och digital informationshantering. Vi startade 2010 och har under flera år haft en kraftig tillväxt med utveckling av nya tjänster och produkter och inte minst planer om etablering i flera städer i Sverige och därför behöver vi utöka säljteamet med dig!