Eftermarknadschef Aritco Lift AB

Eftermarknadschef Aritco Lift AB

Tjänstebeskrivning

På Aritco Lift AB gör vi nu en resa och vi söker en Eftermarknadschef som vill vara med och bidra till vår starka förändring! Utvecklingsresan vi påbörjat förändrar såväl arbetsplats som resultatet. Våra produkter karakteriserar kvalitet och design. Vi värnar om de mjuka värdena och du får en möjlighet att bygga upp en produktion i ny miljö som skapar en tvärfunktionell synergi.

Arbetsbeskrivning:
Aritco utvecklar skruvdrivna hissar där komponenter, och i vissa fall delmontage, köps externt för att sedan monteras i egen regi. Slutmontering sker på byggplats av våra återförsäljare. Vi förser även våra partners & kunder med teknisk installationssupport, reservdelar, mm. Eftermarknadsavdelningen som du kommer leda är uppdelad i Teknisk Support, Reservdelar & Returhantering. Teknisk Support har en gruppchef som rapporterar direkt till dig, inom Reservdelsavdelningen och Returhantering har du sju direktrapporter.
Vi söker dig som vill leda och motivera ett tvärfunktionellt team i strategiska, taktiska och operationella frågor. Du ingår i ledningsgruppen för Operations och rapporterar till COO. Övriga funktioner inom operations är Produktutveckling, Inköp, Kvalitet och Produktion.

Du kommer att vara en nyckelperson med ansvar för att styra och planera Eftermarknadsavdelningen, i rollen krävs att du har ett stabilt ledarskap med förmåga att sätta upp en tydlig riktning för din enhet och att kunna coacha din ledningsgrupp mot de uppsatta målen.

Du kommer i denna roll ansvara för:
  • Leda och fördela arbetet inom Reservdelsavdelningen & Returer samt styrning av Teknisk Support
  • Kommunikation med partners & kunder och samtliga typer av Eftermarknadsfrågor
  • Kontinuerlig dialog med interna säljresurser om kundvård och hur vi bättre utvecklar vårt eftermarkandserbjudande
  • Strategisk utveckling av både Teknisk Support & Reservdelsavdelningen. Vår ambition är att vidareutveckla både processer och verktyg så att vi blir bäst på vår marknad.
  • Arbetsmiljön inom Eftermarknadsavdelningen, både i Sverige och på fält
  • Utveckling av kulturen och drivande i tvärfunktionellt samarbete
  • Coaching och utveckling av dina direktrapporter
  • Affärsresultat för Eftermarknad samt kontinuerligt förbättringsarbete för att nå företagets strategiska mål (Perfect Lift).
Krav på person

Vi söker dig har stor erfarenhet inom eftermarknad och / eller kundsupport och förmågan att tillämpa ett coachande, kommunikativt och involverande ledarskap. Du har lätt för att inspirera, motivera och engagera människor omkring dig. Du är en handlingskraftig och målinriktad person som tar itu med uppgifter med hög energinivå och ser till att driva dem i mål. Vidare har du ett nytänkande and visionärt synsätt för att driva ständig förbättring i verksamheten. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom relevant område och flera år av jämförbar arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Eftermarknadschef.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Järfälla

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: Eftermarknad "teknisk support" reservdelar returhantering chef produktchef "operations manager" eftermarknadschef eftermarknadsansvarig reservdelsansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aritco Group AB (Aritco) är en prisbelönt tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Företaget har 179 anställda, varav 98 arbetar på huvudkontoret och vid den enda produktionsenheten i Järfälla. Koncernen består av två enheter, Aritco Lift AB, där huvuddelen av verksamheten är organiserad, samt ett sälj- och installationsbolag i England med ca 45 anställda som heter Gartec.