Distriktschef försäljning Ariens Scandinavia AS

Distriktschef försäljning Ariens Scandinavia AS

Distriktschef försäljning Ariens Scandinavia AS

Företaget Ariens Scandinavia AS växer och söker nya distriktssäljare i Stocholm - Örebro ock södra Sverige. Den person vi söker är framåtlutad, oberoende och vill göra en skillnad i hans / hennes dagliga arbete. Du har "passion" för försäljning och har god presentationsförmåga för kunder och partners. Du är också villig att göra det lilla extra för att vara bästa på det du älskar mest "försäljning" samt bygga upp kundrelationer och skapa resultat genom ditt arbete hos eksisterande och nya kunder.
Att du är utåtriktad och gillar att arbeta i "Team" med andra duktiga kollegor i Scandinavien blir aldrig fel. Om du känner deg igen i hela eller delar av den här beskrivningen, vänligen ta kontakta undertecknad för et samtal.

Möjligt vis så är du den vi søker.

Dina typiska uppgifter kommer att vara:

Distriktschef försäljning med fokus på ditt område. Egen försäljningsbudget. Utveckling och försäljning till våra Partner / kunder i Sverige. Uppföljning av försäljningsverksamheten i ditt distrikt genomplanerade besök / demonstrationer och försäljningsaktiviteter i ditt distrikt. Delta på mässor och aktiviteter där vi är representerade.Innförsäljning av nya lösningar i Ariens sitt sortiment.

Önskade kvalifikationer:
- Självgående och proaktiv av natur
- Talar god svenska och engelska muntligt och skriftlig
- Goda kunskaper om Office-verktyg (Word, PowerPoint, Excel)
- Utbildning i samband med försäljning / marknadsföring etc.
- Erfarenhet / kompetens kan ersätta formell utbildning.
- Är lösningsorienterad av naturen och ser möjligheter i sitt dagliga arbete.

Vi erbjuder följande:
- Konkurrenskraftiga lönevillkor
- Hemmakontor
- Demo / showroom på vårt huvudkontor
- Bra försäkringar och pensionssystem
- Företagsbil samt täckt mobil, Internet-linje.

Med vänliga hälsningar
Kontakt.person
Ariens Scandinavia AS
Frank Brenn +47 90965108
Mer info
Kontaktperson Frank Brenn
Telefon +47 909 65 108
Email Mejla Frank Brenn
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ariens.no
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ariens Scandinavia AS är en av marknadens största tillverkare / distributörer av snöslungor, Zero Turn gräsklippare och småmotoriserade produkter som häcksaxar, gräsklippare, motorsågar och mycket mera. Vår historia i Norge består av över 52 år som en av marknadens ledande leverantörer på trädgårds- och parkmaskiner.Vi är också exklusiva agent / importören av flera mycket starka varumärken där fällesnämnaren är byggt kring utsökt kvalitet, prestanda i alla produkter vi säljer. Alla våra lösningar säljs via ett stort professionellt återförsäljarnätverk som täcker de flesta orter i Skandinavien (Norge, Sverige, Danmark). Vi är tillverkare / distributör av följande märken: Ariens, Echo, Wolf Garten, Oregon, Eliet, AVA, samt reservdelar från Stens.

För mer information, se vår hemsida www.ariens.no