Elektriker till Arenabolaget

Elektriker till Arenabolaget

Är du Elektriker och vill arbeta i en spännande och flexibel arbetsmiljö? Bra! Just nu söker vi på Arenabolaget en Elektriker som kommer att få arbeta med driften av Friends Arena och andra fastigheter i Arenastaden. Vi som arbetar här kan lova ett häftigt, omväxlande och lärorikt arbete där du blir en del av vårt härliga och sammansvetsade gäng inom driften.

Din roll
I rollen som Elektriker hos Arenabolaget arbetar du i Friends Arena och även medfastigheterna i Arenastaden.Du arbetar med löpande underhåll och förberedande arbete inför och under de event som äger rum i arenan. Arbetet är brett och omväxlande och innehåller arbetsuppgifter som service, installationer, förvaltning, utbyggnationer och förbättringar av arenan, samt att bygga upp, förbereda och underhålla arenan vid olika evenemang.

I samband med de event som äger rum i arenan varierar arbetstiderna både under kvällar, nätter och helger. Majoriteten av tiden arbetar du dock 7-16. Var sjätte vecka har du beredskap och ska vid behov kunna vara på plats i Friends Arena inom en timme.

Vem är du?
Vi söker dig som är färdigutbildad elektriker och vill arbeta på en arbetsplats som präglas av högt tempo och en stark laganda. Vi ser det som meriterande ifall du har god IT-förståelse och kanske till och med har arbetat med fiberinstallationer och nätverkskablage tidigare. B-körkort är ett krav.

I din roll på Arenabolaget träffar du mycket människor och vi som arbetar här är med och bygger upp arenan utifrån produktionens önskan. Vi ser därför att du är en serviceinriktad och kommunikativ person som trivs i en roll där kunden ligger i fokus. Du är självständig, framåt och inte rädd för att ta egna initiativ, både i arbetet och när det handlar om att stötta dina kollegor vid behov. Vidare är du lösningsorienterad och stresstålig och trivs i en roll som erbjuder stor variation både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider.

Vi erbjuder dig
Här kan vi erbjuda dig en utvecklande roll i ett spännande företag med varierande arbetsdagar. Vi är ett tight team på 15 personer som nu vill utöka med ytterligare en prestigelös medarbetare till vårt härliga gäng. Vi är ett sammansvetsat gäng och här hjälper vi varandra.

Arbetsmiljön är spännande och Friends Arena, som är en av världens mest moderna multiarenor, är en mötesplats för många olika evenemang. Maxkapaciteten är 85 000 åskådare, men arenan lämpar sig för evenemang av alla storlekar. Som en del av Arenabolaget får du vara med och känna pulsen bakom kulisserna, lära dig av de bästa i branschen och även arbeta med andra spännande fastigheter i Arenastaden.

Ansök redan idag – det är enkelt!
Visst låter det spännande? Ansök redan idag, dock senast den 29 mars 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt går det även bra att skicka in ansökan med din LinkedIn-profil eller svara på ett frågeformulär och ge en motivering till din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten? Då är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer, tel. 0739 – 230 786 eller johan.pfeifer@weselect.com.

sökord: elektriker, serviceelektriker, installationselektriker, electrician
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739 230 786
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arenabolaget i Solna KB äger och förvaltar fastigheten Nationalarenan 1, Friends Arena. Arenabolaget ägs av Fabege AB och Svenska Fotbollsförbundet. Tillsammans ansvarar ägarna för att utveckla, effektivisera och optimera förvaltningen av fastigheten vilket innefattar att skapa en långsiktig lösning för driften av arenaverksamheten.