Kundtjänst

Kundtjänst

Vår kund har sedan starten levererat miljöriktig avfallshantering till hundratusentals nöjda kunder. Kundbasen är varierad, med allt från enskilda hushåll till föreningar och företag. Verksamhet omfattar allt från insamling och förädling av återvinningsmaterial till deponering.

Bolaget genomför nu sitt största förändringsarbete någonsin och här har kund- och marknadsavdelning en central funktion för att man ska kunna ge kunder både bästa möjliga service och kvalificerad rådgivning. Vi söker därför nu för kunds räkning 4-6 kvalificerade kundtjänst rådgivare, som vill vara med om att bygga upp den nya avdelningen.

I ditt arbete som kundrådgivare ger du service och konsultativa råd till både enskilda hushåll, föreningar och företag. Du hanterar avtalsfrågor och reklamationer och gör även besök hos kunder för att se vilken lösning som passar bäst för just den kunden.

Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka till förflyttningen från ett traditionellt återvinningsbolag till ett modernt serviceföretag. Du får ett stort mandat att agera inom din befattning, som är en viktig del av helheten. Du har också möjlighet att vässa din kompetens ytterligare genom både interna och externa utbildningar.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av kvalificerad kundtjänst och rådgivning och gärna dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med LEAN inom tjänstesektorn. Du har examen från högskola/universitet, gärna inom ekonomi, service, beteendevetenskap och/eller samhällsinriktade frågor.

Du har erfarenhet av att dokumentera och optimera kundflöden inom tjänsteföretag eller offentlig verksamhet. Om du även har arbetat med avtalsfrågor eller skattefinansierade frågor är det en merit.

Du är resultatorienterad, har en god samarbetsförmåga, kan arbeta i ett högt tempo och är framför allt serviceinriktad. Du har en vilja och förmåga att förstå kundens perspektiv och är genuint intresserad av att samskapa goda kundupplevelser.

Du är mycket bra på att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift, och behärskar med fördel även andra språk. Du har B-körkort.

Om du dessutom har ett stort intresse för miljö och hållbarhet kommer du att få stor användning av det i rollen som kundrådgivare.

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag på mellan ca 4-6 månader med omgående start. Du blir anställd som konsult hos Arena Personal men arbetar hos vår kund.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns många fördelar med att hyra personal. Företaget får ökad flexibilitet, bättre kostnadskontroll och minskad risk vid till exempel en ekonomisk nedgång. Samtidigt får företaget nytta av den kompetens de anställda bidrar med genom de erfarenheter de får med sig från många av våra andra kunder. I många fall slutar ett anställningsförhållande med att våra anställda är anställda i företaget.

Du kan använda oss som bemanningsleverantör inom nästan alla ämnesområden, vilket också innebär att vi lär känna deras företag och behov på ett bättre sätt.