Drivna truckförare sökes till vår kunds lager i Stockholm

Drivna truckförare sökes till vår kunds lager i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker nu drivna truckförare till vår kunds lager norr om Stockholm. För att vara aktuell för rollen ska du ha truckbehörighet A-B samt vilja att jobba inom lager. Arbetet kräver dessutom noggranhet samt målmedvetenhet eftersom det är av vikt att du är effektiv och kan följa instruktioner.

Arbetspassen är förlagda inom deras öppetider som är 06.00-18.00. För att du ska vara aktuell krävs det att du kan arbeta vardagar samt vissa helger vid behov.
Det är inte alltid arbete varje dag och därmed söker vi dig som vill arbeta extra av olika anledningar och dig som kan hoppa in på kort varsel. Ange i ansökan vilka dagar du är tillgänglig samt när du kan börja om du vet det redan nu.

Din profil

Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter utan vi söker en engagerad och arbetssam medarbetare. De krav vi ställer är god fysik samt anledning till att vilja arbeta extra. Därmed är det viktigt att du anger att du exempelvis är student, driver eget företag eller möjligen utövar en sport som tar upp stora delar av din tid.

För att passa i teamet krävs dock att du är:
  • Punktlig
  • Ansvarsfull
  • Positiv och samarbetsvillig
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du har lagererfarenhet och b-körkort.

Registerkontroll kommer genomföras.

Vi erbjuder

Du kommer vara anställd av Arena Personal men uthyrd till kunden. Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi tillsammans med denna kund erbjuder attraktiva förmåner som du som anställd får ta del av.

Alla våra tillsvidareanställda får tillgång till:
  • Personlig konsultchef
  • Marknadsmässig lön
  • Kollektivavtal
  • Gratis gymkort
Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.