Konsultchef till Arena Personals Transport sida

Konsultchef till Arena Personals Transport sida

Om tjänsten

Vi är ett litet och glatt gäng som behöver förstärka upp med en Konsultchef på vår transport sida!

Arena Personal är ett Bemannings- och rekryteringsföretag, och denna tjänst är till vår interna grupp som ansvarar för våra konsulter och kunder inom lager, logistik och transport.

Rollen innebär att ansvara för vissa kunder och de konsulter som är ute och jobbar hos kunderna. Du kommer att ha hand om bemanningen och sköta utbokningen av konsulter, men även rekrytera nya konsulter efter kundernas behov. Här är det viktigt att vara proaktiv, då vi arbetar ofta med kort varsel. Vid din sida kommer du ha ett gäng glada kollegor som alltid stöttar och ställer upp för varandra.

Din profil

Vi lägger stor vikt på dig som person. För att trivas i denna roll så behöver du vara bra på att skapa relationer och har lätt för att leda andra människor. Du behöver kunna sätta dig in, och förstå, vad våra kunder behöver. Vidare ser vi att du är duktig på att prioritera, då du kommer hantera flera processer samtidigt och att arbetsbelastningen kan variera. Vi ser även att du är driven, ansvarstagande och inte rädd för att ta egna initiativ. Du behöver även kunna hantera och sköta administrationen kring dina konsulter.

Vi tror att du kanske har tidigare erfarenhet av att jobbat med arbetsledning inom transport eller lager. Elller kanske jobbar du som chaufför och vill utvecklas vidare. Du kan också vara helt ny inom detta område, men har erhållit liknande erfarenheter från liknande områden.

Eftersom det ingår att göra kund- och medarbetarbesök i tjänsten är det viktigt att du har B-körkort.

Vi erbjuder

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi arbetar mycker med hälsa på kontoret ochi erbjuder alla våra tillsvidareanställda både friskvårdspeng och gratis gymkort hos vårt systerföretag World Class.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Edvinsson
Telefon 0730770201
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.