Vi söker en produktspecialist inom vitvaror

Vi söker en produktspecialist inom vitvaror

Om tjänsten

Just nu söker vi en person med stor produktkännedom inom vitvaror.
Du kommer att vara support till tekniker som jobbar ute hos fastighetsbolag och privatpersoner och som ringer in med tekniska frågor om olika produkter.
En arbetsdag ser väldigt varierande ut.
 • Du kommer att ha en ständig dialog med teknikerna i Sverige kring nya produkter, uppdateringar, hur man löst problem på fältet.
 • Återkoppla problemställningar från fältet in till andra avdelningar på bolaget (tex sälj, produktledning, produktion och utveckling) för att om möjligt ta bort upprepade fel och nå en proaktivitet
 • Göra instruktioner, lathundar, använda sociala media mm för att proaktivt hjälpa våra tekniker att vara uppdaterad med rätt information, tips på lösning när de skall göra sitt fältjobb.
 • Ständigt hålla dig uppdaterad kring de produkter och lösningar du ansvarar för.
 • Nätverka inom bolaget och ständigt förbättra och förenkla kommunikationen till och från teknikerna till de som är berörda inom bolaget
 • Kommunicera genom personliga möten, presentation för grupper i lokal till digitala kanaler.
Din profil

Vi söker dig som gillar och känner dig trygg i tekniska produkter och ser fram emot att få arbeta med befintliga vitvaror.
 • Din huvuduppgift blir att kommunicera relevant information om våra produkter och tjänster till våra teknikerna för att underlätta deras jobb att se till att våra kunder blir nöjda och trogna företaget.
 • Du gillar att ta kontakt och hjälpa andra, nya som erfarna tekniker. En väsentlig del i jobbet är att hålla dig och kollegorna uppdaterad kring produkter, nyheter och lösningar
 • Du som söker bör inneha tekniska erfarenhet av vitvaror och framförallt viljan att ständigt uppdatera din kompetens, var man hittar information och ständigt dela med dig.
 • Hantera Office paketet: mail, Skype (eller likvärdigt) skriva, administrerar och göra presentationer för individ och grupper.
 • Framförallt har du viljan att förbättra befintliga och även hitta nya sätt hur man proaktivt håller teknikerna uppdaterad på fältet.
 • Du gillar när det finns mycket att göra och samtidigt har du förmågan att prioritera och planera mot målet.
 • Utbildning inom EL och IT
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Du utgår från HQ, Stockholmskontoret och vara öppen att resa på schemalagda kurser.
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.