Starka lagerarbetare till plocklager i Bromma som vill jobba extra vardagar

Starka lagerarbetare till plocklager i Bromma som vill jobba extra vardagar

Om tjänsten

Vi söker nu drivna medarbetare till plocklager på avdelningen utlast i Bromma. Arbetet är fysiskt krävande och innebär tunga lyft och drag. För att passa i rollen krävs därmed god fysik samt målmedvetenhet eftersom det är av vikt att du håller god kvalité samt god produktivitet i allt du gör.

Arbetspassen är förlagda inom deras öppetider som är 06.00-20.00. För att du ska vara aktuell krävs det att du kan arbeta några vardagar och vissa helger.
Det är inte alltid arbete varje dag och därmed söker vi dig som vill arbeta extra av olika anledningar och dig som kan hoppa in på kort varsel. Ange i ansökan vilka dagar du är tillgänglig om du vet det redan nu.

Din profil

Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter utan vi söker en driven och arbetssam medarbetare. De krav vi ställer är god fysik samt anledning till att vilja arbeta extra. Därmed är det viktigt att du anger att du exempelvis är student, driver eget företag eller möjligen utövar en sport som tar upp stora delar av din tid.

För att passa i teamet krävs dock att du är:
  • Prestigelös
  • Samarbetsvillig
  • Social
  • Ansvarsfull
Det är meriterande om du har truckkort.

Registerkontroll kommer genomföras.

Vi erbjuder

Du kommer vara anställd av Arena Personal men uthyrd till kunden. Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi erbjuder alla våra tillsvidareanställda både friskvårdspeng och gratis gymkort hos vårt systerföretag World Class.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.