Receptionister på deltid till vår kund i Stadshagen

Receptionister på deltid till vår kund i Stadshagen

Om tjänsten

Vi söker just nu efter serviceinriktade receptionister som är intresserade av att arbeta extra hos vår kund i Stadshagen.

Huvudsakligen kommer ditt fokus att var att ta emot och ge service till vår kunds besökare och gäster och även supportera internt till medarbetarna på kontoret.

Då du kommer arbeta i receptionen är du företagets ansikte utåt och första kontakten som besökare och gäster möter hos vår kund.

Antal arbetspass kommer variera efter kundens behov vid ledigheter och sjukfrånvaro.

Arbetstiderna är förlagda mellan kl 07:15-17:00 och på fredagar till 16:30.

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller eget företag och vill vara en del i Arena Personals bemanningspool hos vår kund.

Planerad upplärning beräknas genomföras i slutet på oktober och pågå i ca 3 dagar.

Din profil

Förutom att du har en annan huvudsaklig sysselsättning är det också viktigt att du har erfarenhet av arbete inom service och reception.

Då du är den första kontakten besökaren har hos vår kund är det viktigt att du känner dig trygg i rollen som receptionist och att du även har ett säkerhetstänk för arbetsplatsen.

Som person är du utåtriktad och prestigelös samt duktig på att prioritera då många besökare kan komma samtidigt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull och flexibel.

Vi ser även att du har lätt för att samarbeta och gillar att anta nya utmaningar.

Låter detta intressant och har du den profil vi söker? Ansök redan idag!

Vi erbjuder

Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.