Truckförare och lagerarbetare till MediCarriers lager i Spånga för direktrekrytering!

Truckförare och lagerarbetare till MediCarriers lager i Spånga för direktrekrytering!

Om tjänsten

Vi söker nu truckförare och lagerarbetare till direktrektrytering till vår kund inom läkemedelsbranschen i Spånga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bland annat vara varuplock, paketering av varor, truckkörning samt inleverans och slutkontroller.

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du kunna arbeta minst 2 vardagar i veckan. Det finns två arbetspass som du ska kunna arbeta: kl: 6:15-14:30 samt kl: 14:30-22:45. Du ska även kunna arbeta hela första introduktionsveckan måndag-fredag och kunna ställa upp på kort varsel.

Dessutom är det ett krav att du kan jobba heltid mellan vecka 27-31 i sommar.

Arbetet börjar så fort vi hittar lämpliga kandidater.

Din profil

Vi söker efter dig som kommer bidra till teamet och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du att arbeta fysiskt och under ett högt tempo. Du värdesätter noggrannhet och kvalité i dit arbete. Du är lojal och förstår vikten av att passa tider och göra mesta möjliga av din arbetstid. Du är en lagspelare som aktivt bidrar till gruppen och som gärna tar egna initiativ och kommer med nya idéer.

Du ska dessutom ha:

Gymnasieutbildning eller motsvarande
Du ska kunna prata och skriva svenska obehidrat
Truckkort AB samt erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ

Registerkontroll kommer att utföras.

Vi erbjuder

Detta uppdrag är direktrekrytering till vår kund.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare