Junior operatör till vår kund i Järfälla!

Junior operatör till vår kund i Järfälla!

Om tjänsten

Vi söker nu en operatör till en av våra kunder i Järfälla.

Vår kund är specialister på högprecisionsetsning. Huvudverksamheten är inriktad på utveckling och produktion, med allt från prototyptillverkning upp till högvolymsproduktion.

Nu behöver företaget förstärka upp med en operatör till produktionen våt-och renrum. Arbetet innebär att genomföra alla processteg i en fotokemisk process, inklusive processer i renrum med mikroskoparbete och kontroll. De första månaderna är en upplärningsperiod där du kommer att lära dig samtliga arbetsmoment genom praktisk träning i tjänsten.

Arbetet sker i tvåskift med rullande tvåveckorsschema, måndag till fredag. Veckan med dagskift har 41 arbetstimmar och veckan med kvällsskift har 32,6 timmar, exklusive raster. Dagskiftet startar klockan 6 och slutar mellan ca klockan 14.30 och 15.30, olika dagar. Kvällsskiftet börjar mellan ca klockan 13.45 och 14.15, olika dagar och slutar ca klockan 22.50.
I början kommer du att vara anställd av oss och uthyrd till vår kund, men det kan finnas möjlighet för övertagning om allt fungerar bra.

Tjänsten börjar så fort vi har hittat en lämplig kandidat.

Din profil

Som person är du noggrann, ansvarsfull och uthållig samt har förmåga att ta egna initiativ och beslut. Du kan arbeta självständigt såväl som i samarbete med kollegor. Du som söker har en vilja att lära dig nytt, får saker gjorda och vet vikten av att kunder får sina produkter enligt önskemål.

Det är en fördel om du har teknisk bakgrund och är händig.

Svenska i tal och skrift är viktigt då du ska läsa och förstå instruktioner. Utdrag från belastningsregister kommer att begäras.

Vi erbjuder

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och för oss är det viktigt att du trivs och mår bra.

Vi erbjuder alla våra tillsvidareanställda
  • Personlig konsultchef
  • Marknadsmässig lön
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Gratis gymkort
  • Pensionsavsättning
Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.