Montör till världsledande högteknologiskt företag

Montör till världsledande högteknologiskt företag

Om tjänsten

Är du intresserad utav teknologi och vill arbeta på ett högteknologiskt företag?

Nu har en utav våra kunder ett behov utav en teknikmontör. Som teknikmontör kommer du att montera kundens produkter som består utav mekanik och elektronik. Detta uppdrag är ett spännande och roligt uppdrag i en högteknologisk miljö med fina lokaler. Du kommer vara anställd utav Arena Personal och bli uthyrd till vår kund.

Din profil

Du ska vara teknikintresserad, kanske har du läst en teknisk linje på gymnasiet? Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav olika montörsjobb men inget krav.
Det som är viktigast är att du har ett intresse för teknik och rätt inställning till arbetet. Dina personliga egenskaper spelar stor roll. Vi ser att du är en bra kollega som har lätt för att samarbeta. Vi ser det som väldigt positivt om du har stor initiativ förmåga och tycker det är kul med ansvar och att komma med ideer och förbättringsförslag.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Edvinsson
Telefon 0730770201
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.