Lagerarbetare till höstens däcksäsong!

Lagerarbetare till höstens däcksäsong!

Om tjänsten

Nu är det snart dags att byta till vinterdäck och våra kunder har ett stort behov av drivna lagerarbetare!

Vi har flera kunder i Södertälje med omnejd, vissa i Stockholmsområdet, som under 1-2 månader med start i oktober behöver duktig personal till sina anläggningar.

Arbetet sker på heltid, mestadels under dagtid, men övertid kan förekomma.

Arbetet går ut på att jobba med lagerhållning av däck på företagets däckhotell, men det förekommer även andra arbetsuppgifter, som tvätt av däck och eventuellt däckbyten.

Dessa uppdrag tillsätts löpande så skicka din ansökan redan idag!

Din profil

Det viktigaste för dessa uppdrag är personens inställning, har man rätt attityd och rätt driv så kommer man att lyckas bra med att utföra ett utmärkt arbete. Har du tidigare erfarenhet av arbete på lager, med däck eller fordon så är det mycket meriterande. Körkort är oftast ett krav men inte hos alla kunder. Truckkort är ett krav.

Detta söker vi hos dig:
  • Rätt inställning
  • God fysik
  • Tekniskt handlag
  • Struktur och ordning
  • Vana av att arbeta under stress
  • Bra laganda
  • Truckkort
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.