Konsultchef och rekryterare till Arena Personal

Konsultchef och rekryterare till Arena Personal

Om tjänsten

Vi söker en ny medarbetare som vill bli en del av vårt framgångsrika team och arbeta som rekryterande konsultchef inom vårt affärsområde Bygg & Fastighet.
Vårt affärsområde Bygg & Fastighet växer och vi söker dig som kan bidra till dess fortsatta tillväxt.
I rollen som rekryterande konsultchef ansvarar du för hela rekryteringsprocessen från ax till limpa, både vad gäller rekryterings- och bemanningsuppdrag. Du har daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder och kommer att hantera flera rekryterings -och bemanningsprocesser parallellt.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av bemanning och rekrytering, gärna som konsultchef. Egen erfarenhet och eget nätverk inom bygg- och fastighetsbranschen är mycket meriterande. Du brinner för att skapa relationer med kunder, kandidater och konsulter. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är affärsmässig och kan fatta professionella beslut vad gäller avtal, villkor och liknande.
Som person är du orädd, prestigelös, drivande och gillar utmaningar. Vidare är du resultat- och lösningsorienterad med fokus på den bästa matchningen mellan kund och kandidat.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet att vara med att utveckla affärsområdet Bygg & Fastighet. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen. Vi sitter i attraktiva lokaler centralt i Stockholm som vi delar med våra systerföretag Arbetslivsresurs, Impact Sverige och World Class. Vi har lång erfarenhet av relationer och bygger vår verksamhet på goda kontakter. Vi har ett genuint intresse för människor och värnar om våra kunder, medarbetare och kollegor. Vi arbetar i ett öppet aktivitetsbaserat kontorslandskap som inbjuder till samarbete och utveckling. Detta är en heltidstjänst som ska tillträdas omgående med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning under sex månader.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som konsultchef och rekryterare hos oss låter intressant, skicka in din ansökan snarast., Ansvarig rekryterare är rekryteringskonsult Ulla Mogard på Impact Sverige. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Ulla tele 070- 55 737 55.
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökan på mail. Sista ansökningsdag är 3 dec.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Ulla Mogard
Telefon 0705-57 37 55
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har drygt 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 konsulter verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World Class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.