Flexibla chaufförer (B-kort) för kommande uppdrag

Flexibla chaufförer (B-kort) för kommande uppdrag

Om tjänsten

För kommande uppdrag söker vi nu dig som vill jobba som B-korschaufför.

Du kommer bli anställd av oss, man jobba ute hos någon av våra kunder. Våra kunder finns runt hela Stockholm.

Arbetetsuppgifterna kan vara allt från att lasta bilar och distribuera ut godset till att köra slingor med längre stopp.

Din profil

För att vara aktuell till tjänsten ska du uppfylla följande krav:
  • B-körkort i minst 2 år
  • Körvana av personbil
  • Serviceinriktad och ansvarsfull
  • Hitta bra i Stockholmsområdet
Meriterande

- Truckkort

Vidare ser vi att du är en person som är samarbetsvillig, pålitlig och flexibel. Du bör också tilltalas av ett högt arbetstempo samt vara ansvarsfull och noggrann.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom transport.

Registerkontroll kommer att utföras.

Vi erbjuder

Hos Arena Personal har du nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.

Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Du får viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.