Extrajobb - paketsorteringen Postnord i Veddesta Dag/Kväll

Extrajobb - paketsorteringen Postnord i Veddesta Dag/Kväll

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill jobba extra med paketsortering. Det är en av våra större kunder som behöver hjälp under dag/kvällar. Arbetet går ut på att sortera olika paket.
Paketet kan väga allt ifrån 4kg-35kg och du kommer att behöva sotera 1000 paket per timme .

Du kommer att bli anställd hos oss, men arbeta ute hos vår kund Postnord i Veddesta.

Arbetstiderna är fördelade på olika pass, vilka exempelvis kan vara:

Postnord Veddesta, Stockholm
Kl 10:00 - 14:00 (Ej rast)
Kl 14:00 - 17:30 (Ej rast)
Kl 17:00 - 21:10 (Ej rast)

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som är student och behöver något vid sidan om eller möjligen har ett annat jobb men vill få in fler timmar?

Då detta inte är en heltidstjänst är det viktigt att du anger varför du söker extrajobb - möjligen studerar du på minst 50%, har eget företag eller att du har en deltidsanställning på minst 50%?

Din profil

För att passa som paketsortera krävs det att du är flexibel och trivs med ett aktivt jobb.

Däremot ser vi gärna att du är:
  • Pålitlig
  • Plikttrogen
  • Ansvarsfull
  • Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.
Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök gärna redan idag

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.