Duktiga tekniker till spännande uppdrag till vår kund inom telekombranschen!

Duktiga tekniker till spännande uppdrag till vår kund inom telekombranschen!

Om tjänsten

Vi söker nu duktiga tekniker på ett längre uppdrag till vår kund i Rosersberg. Vår kund är ett ledande designhus specialiserade inom avancerade produkt-och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster.

Som en tekniker hos vår kund kommer du att tillhöra ett team om 5 personer som arbetar med avancerad telekomutrustning. Teamet har ansvar för att montera rack och dessutom kommer du att arbeta med underhållning, konfigurering samt felsökning.

För att du ska lyckas i denna roll behöver du vara ordningsam, noggrann och strukturerad. Då du ska arbeta i team och kommer att ha kontakt med olika funktioner på företaget krävs det att du är en social och kommunikativ person som har lätt att samarbeta med andra. Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen samt har ett genuint tekniskt intresse.

Detta uppdrag är en del av vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att vara anställd av Arena Personal och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. För rätt person kan det finnas möjlighet för överrekrytering.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag-Fredag klo: 7-16 med möjighet till flextid

Din profil

Vi söker dig som:

Har en avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktning
Har en teknisk förståelse och intresse
Pratar och skriver svenska obehindrat

Meriterande:

Erfarenhet från teknikbranschen
Eftergymnasial teknisk utbildning

Registerkontroll kommer att utföras.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi erbjuder därför alla våra tillsvidareanställda:
  • Personlig konsultchef
  • Marknadsmässig lön
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Gratis gymkort
  • Pensionsavsättning
Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.