Ambitiös HR-administratör med sinne för siffror

Ambitiös HR-administratör med sinne för siffror

Om tjänsten

Vi söker en HR-administratör för kommande uppdrag.
Som HR-administratör fungerar du som ett bollplank för de anställda. Det innebär att du finns behjälplig i frågor om bland annat personalsystem, avtal och arbetsrätt. Till stor del kommer din arbetstid gå till lönehantering men också utveckling av dagliga processer och rutiner.

Din profil

Vi söker dig som har stort intresse för siffror, som älskar struktur och som ser Windows och Office paketet som ett självklart hjälpmedel i det dagliga arbetet. Din kommunikativa förmåga är stor, vilket resulterar i att du kan förmedla och ta emot instruktioner. Kanske har du tidigare arbetat som administratör eller så kommer du direkt från skolan där du har läst HR/personal/ekonomi. Du är en energispridare som har viljan och en pedagogisk förmåga att föra kunskap vidare för att ni tillsammans i teamet ska nå gemensamt uppsatta mål.

Krav:
  • Eftergymnasial utbildning inom HR eller ekonomi
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God datavana
Vi erbjuder

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen, vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.