Sommarjobb som växeltelefonister till vår kund inom bilbranschen.

Sommarjobb som växeltelefonister till vår kund inom bilbranschen.

Om tjänsten

Vi söker just nu efter serviceinriktade växeltelefonister som är intresserade av att arbeta under perioden v26-v35 hos en av våra kunder i Bromma/Ulvsunda industriområde. Som växeltelefonist hanterar du inkommande samtal och mail på bästa sätt och hjälper kunderna vidare inom organisationen.

Arbetspassen är under kontorstid vardagar. Lördagar och Söndagar kan även vara aktuellt.

Din profil

Som person är du utåtriktad och prestigelös samt duktig på att prioritera. För att trivas i rollen som konsult är det viktigt att du är ansvarsfull och flexibel. Då du kan komma att arbeta på olika arbetsplatser ser vi att du är en person som har lätt för att samarbeta och anta nya utmaningar.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i reception/växel.

Låter detta intressant och har du den profil vi söker? Ansök redan idag!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Som konsult hos Arena Personal har du en personlig kontakt med din konsultchef som engagerar sig i din framgång och karriär. Du får också en marknadsmässig lön, friskvård, pensionsavsättning samt anslutning till vårt kollektivavtal - en trygg anställning!

Inte nog med det - som anställd hos Arena Personal har du även möjlighet att träna hos World Class till ett mycket fördelaktigt pris.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World Class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra externa medarbetare lika bra som våra kunder.