Projektadministratörer sökes till vår kund inom offentlig sektor på Gärdet!

Projektadministratörer sökes till vår kund inom offentlig sektor på Gärdet!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi två projektadministratörer för längre konsultuppdrag hos större offentlig verksamhet på Gärdet. med bland annat:
  • stöd vid projektplanering och uppföljning
  • dokumentations- och ärendehantering
  • resehantering och reseplanering, inklusive hantering av Request for visit
  • planering och genomförande av större möten och event
  • stöd vid upphandling och uppföljning av avtal och leveranser
  • tjänsteresor i och utanför Sverige ca 1-2 ggr per kvartal
Uppdraget är på heltid under kontorstid och startar den 1/2 2019 och avslutas den 30/6 2019, men det finns goda möjligheter till förlängning. Du blir abställd som konsult hos oss på Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund på Gärdet.

I din roll som projektadministratör kommer du stödja projektledaren och övriga i projektgruppen med fokus på administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta i ett specifikt projekt

Din profil

Vi tror att du som söker är i början av din karriär inom projektarbete och har arbetat som administratör i minst ett år. Det krävs även att du har kunskaper inom ekonomi, exempelvis från en gymnasieutbildning.

Andra krav som ställs:
  • Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel
  • Flytande svenska i tal och skrift, samt god talad och skriven engelska
  • Svenskt medborgarskap
Som person är du självgående, driven och tar för dig i ditt arbete. Du är strukturerad och tycker om att arbeta administrativt. För att passa in i verksamheten bör du som person vara öppen, prestigelös och redo att rycka in och hjälpa till där det behövs. Vidare är du social, serviceinriktad och vet vikten av att vara en ambassadör för Arena Personal.

Intervjuer sker löpande och säkerhetssamtal kommer att genomföras under intervjun.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Som konsult hos Arena Personal har du en personlig kontakt med din konsultchef som engagerar sig i din framgång och karriär. Du får också en marknadsmässig lön, friskvård, pensionsavsättning samt anslutning till vårt kollektivavtal - en trygg anställning!

Inte nog med det - som anställd hos Arena Personal har du även möjlighet att träna hos World Class till ett mycket fördelaktigt pris.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World Class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra externa medarbetare lika bra som våra kunder.