Student sökes för deltidsjobb inom admninistration

Student sökes för deltidsjobb inom admninistration

Dina arbetsuppgifter

I din roll som administratör hos arbetsgivarföreningen KFO kommer du att arbeta med diverse administration löpande.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Hantera och skicka ut nyhetsbrev
  • Svara på inkommande mail
  • Inscanning av olika dokument
Din profil

För att lyckas i denna roll bör du vara prestigelös, social, driven och IT-intresserad. Du studerar på eftergymnasial nivå och vill utveckla din administrativa förmåga. Det är meriterande om du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivarföreningen KFO är ett företag som erbjuder rådgivning till arbetsgivare i tvister, tar fram kollektivavtal och finns behjälpliga vid frågor kring dessa samt andra arbetsrättsliga frågor. Nu söker Arbetsgivarföreningen KFO en student som kan arbeta 1 dag i veckan under terminerna samt heltid under jul och sommar. Detta är ett konsultuppdrag fram till 31/8 2019, vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Studentwork och arbeta ute hos vår kund. Vi arbetar med löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!