Aquademica söker projektledare med byggnadsteknisk bakgrund

Aquademica söker projektledare med byggnadsteknisk bakgrund

Nu söker vi ytterligare en teknisk utredare för att förstärka Byggnadsskalsgruppen vid huvudkontoret i Kista.

Hos oss kommer du främst att arbeta med utredning av läckage på byggnadsskal samt fuktskador och skadeorsak, där bland annat projektledning kommer att ingå. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll. Vi är ett bra, prestigelöst gäng som är nyinflyttade i trevliga lokaler i Kista.

Om dig
Problemlösning är något du tycker är kul och känner dig sporrad av. Vidare är du social och har stort kundfokus samt vana att hålla många bollar i luften. Du är driven och tar tag i saker och får dem att hända. Du gillar utveckling och har inget emot att driva vissa processer själv eller att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper.

B-körkort är ett krav, likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift samt datavana. Vi vill också att du har byggnadsteknisk bakgrund. Ett stort plus är om du har erfarenhet av att projektleda exempelvis renovering eller nybyggnation av innergårdar och/eller terrasser.

Skicka in din ansökan i form av cv och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan "Byggnadsskal Kista". Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aquademica grundades 2005 och är ett oberoende företag med 30 specialister inom läckagelokalisering, skadeorsaksutredning och termografering. Med över 50 års samlad erfarenhet av branschen utreder och fastställer vi orsak till problem och ger förslag till lämplig åtgärd. Bland våra kunder finns bland andra försäkringsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, energiverk och privatpersoner.