Aquademica söker driftig och initiativtagande Key Account Manager

Aquademica söker driftig och initiativtagande Key Account Manager

Är du en självgående och relationsskapande säljare med erfarenhet av att arbeta i ett växande bolag, gärna i bygg- eller fastighetsbranschen?

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 40 anställda och fortsätter växa. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta och trevliga kollegor.

Som Key Account Manager hos Aquademica arbetar du brett med försäljning, både strategiskt och operativt, där du bygger långsiktiga relationer med våra större kunder, identifierar och bearbetar nya kunder, håller kontakt med och uppdaterar våra avtalskunder samt jobbar med winback.

Du ansvarar för försäljningsprocessen från första uppsökande kontakt till stängd affär, samt förvaltning av kundrelation. Som Key Account Manager besöker och bearbetar du kunderna både via digitala möten, telefon och fysiskt och känner dig bekväm med olika affärssystem och tekniska möteslösningar.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER:

Gymnasial utbildning, B-körkort. Erfarenhet av försäljning, gärna från bygg- eller fastighetsbranschen.

B-körkort. Mycket goda svenskkunskaper. Bekväm att arbeta i Office-paketet.

Vana vid att arbeta i affärsdatasystem, särskilt meriterande med erfarenhet av SuperOffice.

För att lyckas i rollen som KAM hos Aquademica har du ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter i ditt sätt att arbeta. Du är social och har ett naturligt sätt att bygga långvariga relationer. Därtill är du lyhörd och kan anpassa din approach efter vem du träffar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vidare är du ansvarstagande och är bekväm med att arbeta självständigt och har förmågan att resonera strategiskt kring ditt arbete samt att fatta egna beslut såväl som att samarbeta övriga i team Aquademica.

ÖVRIG INFORMATION:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Kista, Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande från den 4/1-21. Skicka cv och personligt brev till: jobb@aquademica.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aquademica.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö. Läs mer om oss på: www.aquademica.se