Headhunter/Rekryterare till växande techbolag

Headhunter/Rekryterare till växande techbolag

Nu söker vi Headhunter/Rekryterare till vårt huvudkontor i Stockholm!

I rollen som headhunter på SALTs Stockholmskontor kommer du vara den som hittar våra framtida medarbetare. Rollen kommer vara den första i sitt slag hos oss där medarbetarna i People & Talent rekryterar till våra utbildningar inom utveckling och programmering, medan du i en mer senior roll kommer att rekrytera nya medarbetare till SALTs core team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar search, headhunt, mötesbokning och att driva intervjuprocesser från start till slut.

Du kommer att ha en aktiv roll i att jobba tätt med hela People & Talent avdelningen, säljavdelningen och ledningsgruppen. Rollen innebär även kontakt med våra grymma konsulter i allt från pre/onboarding, avstämningar och eventplanering med mera. För att du ska trivas i rollen ser vi att du trivs med att jobba självständigt, har en god kommunikationsförmåga och arbetar mot högt uppsatta mål med stort driv och engagemang tillsammans med övriga i teamet. Du tycker om utmaningar, att bygga relationer och sprida vår företagskultur. Hos oss är god gemenskap centralt och något vi värderar väldigt högt. På SALT är vi en platt och snabbfotad organisation med korta beslutsvägar där det går snabbt i svängarna. Hos oss händer det alltid nya saker och vi ser till att ha roligt tillsammans samt firar gemensamma mål ordentligt.

Vi söker dig som har:
  • Examen inom beteende-/personalvetenskap
  • 1-2 års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
  • Vi ser att du har ett högt driv och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål i högt tempo
  • Kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare arbete inom headhunting eller försäljning
  • Tidigare erfarenhet av att jobba inom IT-branschen, gärna mot tekniska-/utvecklar roller
Vad erbjuder vi?
Ända sedan SALT grundades har ambitionen varit att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. En typisk SALTare älskar att överträffa förväntningar, men värderar också en sund balans mellan privatliv och arbetsliv. Som vår kollega får du dela dina dagar med duktiga och härliga kollegor och när vi inte jobbar så gillar vi att göra saker ihop genom olika aktiviteter såsom att matlagning, bowling, go-kart och karaoke!

Jobbtyp: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Fastlön + Provision

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen med din ansökan nedan. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!


SALT - School of Applied Technology

SALT är ett av Sveriges snabbast växande bolag med kunder som Klarna, Accenture, Bonnier News mfl. Vi hjälper företag att bygga sina utvecklingsteam med marknadens vassaste juniora mjukvaruutvecklare. Genom vårt hyllade karriärprogram utbildar vi hobbyprogrammerare till att bli professionella webbutvecklare och låter sedan våra företagskunder anställa dem efter att de hyrt in dem som IT-konsulter.

#PassionToProfession
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://salt.dev/sv-SE
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (7 dagar kvar)