ABAP-utvecklare

ABAP-utvecklare

Som ABAP-utvecklare hos oss kommer du att arbeta med både utveckling och förvaltning av SAP Core Banking-system. De systemmiljöer vi arbetar med består huvudsakligen av SAP S/4 HANA, SAP ERP, SAP PI samt våra egna industrilösningar för bankmarknaden. Vi arbetar agilt i både projekt- och förvaltningsarbete, och du kommer arbeta i team i nära kontakt med kollegor och kunder.

Vår kundbas för SAP är i huvudsak lokaliserad i Stockholm.

Vi letar nu efter dig som vill bli en del av vårt team på Applicon samt har:
  • Minst 2 års erfarenhet som ABAP-utvecklare
  • Erfarenhet av något eller några av följande områden: OO, Reports, Debugger, Enhancements, Screen painter, User Exits, BAPI, BADI, ALV, Data dictionary, Smartforms, Interactive forms, HANA views, CDS views, performance tuning, arkivering.
  • Erfarenhet av att arbeta med Scrum, Kanban eller motsvarande agil utvecklingsmetod
  • Relevant certifiering inom SAP eller motsvarande kunskap
  • Erfarenhet av ITIL eller motsvarande kunskap
  • God förmåga att kommunicera verbalt och skriftligt på svenska och engelska
  • Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap
Som person är du positiv, social och ansvarsfull. Du arbetar lösningsorienterat, såväl självständigt som i grupp, och har förmågan att driva uppgifter framåt. Du gillar nya utmaningar och att utvecklas i din yrkesroll. För att trivas hos Applicon är det viktigt att vara prestigelös, att ställa upp för sina kollegor och att dela med sig av sina kunskaper.

Frågor eller funderingar?

Tveka inte att höra av dig till Kristin Häggström, HR-ansvarig, 0707-12 77 27, kristin.haggstrom@applicon.se

Kul att veta! Att hela tiden se nya möjligheter att lösa kunders utmaningar är en stor del av vårt arbete. Vi är därför väldigt stolta över att vi genom vår ambition och vilja att ständigt förnyas och förbättras blev utnämnda till SAP Innovation Partner of the year 2016 och Nordic SAP Growth Partner 2016.

sökord: ABAP, SAP, OO, Reports, Debugger, Enhancements, Screen painter, User Exits, BAPI, BADI, ALV, Data dictionary, Smartforms, Interactive forms, HANA views, CDS views, performance tuning, arkivering.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (9 dagar kvar)