Regionchef till Apoteksgruppen

Regionchef till Apoteksgruppen

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då kommer du att trivas hos oss på Apoteksgruppen!

Din roll som Regionchef
Vill du vara med och utveckla Apoteksgruppens apotek till nästa nivå? Som Regionchef ansvarar du för att coacha, utveckla och följa upp apoteken i din region. Du är drivande i att stödja Apotekscheferna i deras utveckling och i att öka försäljningen på apoteken, där vi främjar hälsa hos våra kunder. Du har resultat- och personalansvar för apoteken inom din region. Ditt uppdrag är att tillsammans med medarbetarna i region Stockholm öka tillväxt och lönsamhet samt skapa service och kundbemötande i världsklass. Du är en av nio Regionchefer och rapporterar direkt till Apoteksgruppens Försäljningschef. Region Stockholm består idag av 21 apotek och sträcker sig geografiskt från Sörmland till Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet inom retail eller apoteksbranschen. Det är meriterande om du har farmaceutisk bakgrund och har erfarenhet av att leda chefer, men det är inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som med stort engagemang och driv kan utveckla våra apotekschefer och deras apotek. En person som är kreativ, har förmågan att tänka nytt och som får saker och ting att hända. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och är tydlig i ditt budskap och kan ge konstruktiv feedback.

Vad erbjuder vi dig?
Här kommer du in i en roll där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen utbildningsorganisation Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan! Är det dig vi söker?

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets "Projekt Flicka" som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast söndagen 5 maj 2019. I din ansökan vill vi se ditt CV och ditt personliga brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist, tel. 0701 - 46 84 14.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 0701 - 46 84 14
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet.
Apoteksgruppen är en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss.