Marknadskoordinator & CRM Specialist

Marknadskoordinator & CRM Specialist

Vi söker nu en nyckelspelare till vårt fantastiska marknadsteam, då en av våra kollegor går på föräldraledighet. Som Marknadskoordinator & CRM Specialist hos oss har du varierande arbetsuppgifter och är en betydelsefull del i skapandet av en positiv kundupplevelse. Drivs du av service, är prestigelös och hungrig efter nya utmaningar? Då kan detta vara något för dig!

Din Roll
I rollen som Marknadskoordinator & CRM Specialist hos oss är du en viktig del av att säkerställa och skapa en positiv kundupplevelse som står ut både för nya kunder och för våra kundklubbsmedlemmar. Du ansvarar för att skapa attraktiva utskick samt arbetar för att våra apotek ska ha de bästa förutsättningarna för att värva nya medlemmar. Du stöttar våra medarbetare på apoteken samt våra trogna kunder i frågor som rör kundklubben. Du är en del av marknadsavdelningen och har även hand om typiska marknadskoordinator uppgifter. Du arbetar nära CRM ansvarig och övriga i teamet.

Du välkomnas till vårt huvudkontor Stockholm, som flyttar till nya fina lokaler i Stadshagen i början på mars. Du arbetsleds av CRM Manager men rapporterar till PR & Brand Director. Anställningen är ett vikariat som sträcker sig över minst ett år.

Din Profil
Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, men viktigast är den praktiska erfarenheten av liknande arbetsuppgifter. Du kan InDesign och Photoshop samt har tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM-system då en stor del av din roll är att arbeta med uppföljning av utskick, statistik och även att skapa innehåll. Erfarenhet från arbete med kundklubb inom retail är starkt meriterande och vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en riktig "doer". Du är kreativ, handlingskraftig och idérik. Du gillar att ha varierade arbetsuppgifter med en blandning av typiska marknadskoordinator uppgifter till mer specialiserade CRM-uppgifter där du har nytta av att vara lite tekniskt lagd. Du är duktig på att skriva säljande och inspirerande texter och du klarar av att driva ditt eget arbete framåt. Som person är du nyfiken, social och positiv men framför allt vet du hur viktigt det är att alltid leverera en positiv kundupplevelse. Genom att dessutom förstå våra kärnvärden; Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en bransch som gör skillnad och nytta i vårt samhälle, där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansökan
Vi hoppas verkligen att du vill söka det här jobbet. Om det är ett rungande ja på frågan, så vill vi att du ansöker senast 23 februari 2020. Vi kommer att intervjua löpande, så tveka inte att söka det här spännande jobbet på en gång. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringspartner Sofia Lindqvist tel. 072-050 35 73.

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 072-050 35 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.