Kommunikatör

Kommunikatör

Vi söker nu en Kommunikatör till vårt fantastiska marknadsteam, då en av våra kollegor går på föräldraledighet. Som Kommunikatör hos oss ansvarar du både för vår interna och externa kommunikation – vilket gör dig till en mycket betydelsefull medarbetare hos oss. Tror du som vi att kommunikation är nyckeln till framgång för alla företag? Då kan detta vara något för dig!

Din Roll
Hos oss är kommunikation högprioriterat, inte minst vår interna kommunikation. I rollen ansvarar du för att fortsätta bygga vår internkommunikation inte minst via nyhetsbrev och också vårt intranät. Utöver det håller du i alla interna kommunikationsmöten och agerar emellanåt som spökskrivare. Du arbetar med PR, både operativt med att skriva artiklar och pressmeddelanden och bygger ett journalistnätverk och bearbetar journalister och redaktörer för att få ut dina alster i lokalpress. Du är också kontaktperson gentemot vår PR-byrå där du på en strategisk nivå arbetar för att lyfta varumärket på bästa sätt. Som en del i externkommunikationen arbetar du även nära vårt "Employer Brand" team och stöttar när så behövs.

Du välkomnas till vårt huvudkontor Stockholm, som flyttar till nya fina lokaler i Stadshagen i början på mars. Du rapporterar till PR & Brand Director. Anställningen är ett vikariat som sträcker sig över minst ett år.

Din Profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation, samt några års erfarenhet av en liknande roll. Vidare behärskar du Adobeprogrammen InDesign och Photoshop och även iMovie eller likande. Att kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska på en hög nivå både skriftligt och i tal är mycket viktigt – då vi har internationella ägare används båda språken.

Vi söker dig som trivs i en miljö där det är högt i tak och inte räds att lyfta dina kreativa idéer. Ad-hoc uppgifter förekommer i stor utsträckning och därför söker vi dig som är flexibel och inte rädd att hugga i där det behövs. För att lyckas i denna roll ser vi att du är en riktig "doer". Du är kreativ, prestigelös, handlingskraftig och idérik. Genom att dessutom förstå våra kärnvärden; Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansökan
Vi hoppas verkligen att du vill söka det här jobbet. Om det är ett rungande ja på frågan, så vill vi att du ansöker senast 23 februari 2020. Vi kommer att intervjua löpande, så tveka inte att söka det här spännande jobbet på en gång. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringspartner Sofia Lindqvist tel. 072-050 35 73.

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 072-050 35 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.