IT Manager

IT Manager

Vi söker nu en IT Manager som trivs i en internationell miljö med ansvar för den svenska organisationen. Du välkomnas till en roll där fokus är på utveckling och förbättring samt att leda genom förändring. Låter det som ett roligt nästa steg för dig? Läs vidare!

Din Roll
Som IT Manager hos oss är ett av dina uppdrag att leda den förändring som vår IT avdelning genomgår i och med att vi sedan 2018 ägs vi av litauiska Euroapotheca. Vi har påbörjat en resa mot en gemensam infrastruktur och du ansvarar därmed för att implementera och realisera synergier oss emellan. Vidare har vi flera spännande utvecklingsprojekt både på lokal och central nivå där IT Manager har en nyckelroll, exempelvis i upprättande av styrning kring kommunikation mellan huvudkontorets funktioner och IT, implementering av ett nytt affärssystem samt införande av e-handel, för att nämna några projekt. På så sätt har IT en given plats i det kommersiella och är kittet mellan våra apotek, huvudkontoret samt våra ägare. Du ansvarar för en organisation med tre direktrapporterande medarbetare. Du har även indirekt ansvar för sex medarbetare inom first line och second line support.

Du välkomnas till vårt huvudkontor Stockholm, som flyttar till nya fina lokaler i Stadshagen/Hornsberg i början på mars. Resor till framförallt Vilnius där våra ägare har säte förkommer i tjänsten.

Din Profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, samt några års erfarenhet av en liknande roll som ansvarig för en mindre/medelstor IT funktion. Vi tror att tidigare erfarenhet av personalansvar är en fördel med tanke på den förändring vi genomgår. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska både skriftligt och i tal är mycket viktigt, kan du dessutom Litauiska är det ett stort plus!

Som person söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och som har en lösningsorienterad inställning till problem. För att trivas i tjänsten är du en trygg ledare som ser att nyckeln till framgång är genom att bygga relationer med kollegor för att på bästa sätt förstå verksamhetens behov. Genom att dessutom förstå våra kärnvärden; Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på den svenska apoteksmarknaden, med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, ambitiösa och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 29 februari 2020. Du kan ansöka direkt i mobilen enbart med din LinkedInprofil, alternativt med ditt CV om du har det tillgängligt. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringspartner Sofia Lindqvist tel. 072-050 35 73.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 072-050 35 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige har Apoteksgruppen 190 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.