Farmaceut till Hammarby Sjöstad (franchise)

Farmaceut till Hammarby Sjöstad (franchise)

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Hammarby Sjöstad
Apoteksgruppen Hammarby Sjöstad är ett av våra franchiseapotek och har precis fått en ny ägare som även kommer driva Apoteksgruppen Tullinge. Hos Apoteksgruppen Hammarby Sjöstad får du vara en del av ett litet och familjärt team. Tillsammans med apotekschefen har ni ett gemensamt ansvar för apotekets drift, utveckling och framtid. Du får ett stort ansvar och möjlighet att vara involverad i alla områden som rör apoteket. Apoteket ligger placerat centralt med närheten till bostadsområden och vårdcentral samt BVC. Vi har ett väldigt tacksamt kundklientel och många är stamkunder som vi känner väl, vilket både vi och kunderna uppskattar. Vi är måna om att vara professionella och personliga i varje enskilt kundmöte och räds inte för att kavla upp armarna om det behövs!

Vi har öppet 08:30-18:00 på vardagar, 10.00-15.00 på lördagar och stängt på söndagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet som läkemedelsansvarig. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Carina Ekman på tel. 070 341 97 15.

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carina Ekman
Telefon 0703419715
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!