Etableringschef till Apoteksgruppen

Etableringschef till Apoteksgruppen

Vi på Apoteksgruppen befinner oss i en spännande utvecklingsfas och fortsätter vår expansion. Nu söker vi en driven och affärsmässig Etableringschef som ska driva etableringsarbetet för våra apotek och ansvara för befintliga hyresavtal. Idag har vi cirka 190 apotek runt om i landet, men än har vår resa bara börjat och i rollen som Etableringschef får du en nyckelroll på denna spännande resa.

Är du en trygg förhandlare med erfarenhet av butiksetablering som vill ta nästa steg i karriären? Då är detta en tjänst för dig! Här får du möjligheten att driva och utveckla vårt etableringsarbete och skapa förutsättningar för vår fortsatta tillväxt och expansion.

Din roll
Som Etableringschef ansvarar du för etablering av våra apotek och våra befintliga hyresavtal. Du arbetar fram en nationell etableringsplan, analyserar nya och befintliga lägen och ansvarar för hyresförhandlingar med fastighetsägare. Genom aktiv bearbetning av hyresvärdar arbetar du proaktivt med att utveckla relationen, sänka hyresnivåer genom omförhandling och identifiera nya affärsmöjligheter. Med din specialistkunskap supporterar du både våra egenägda apotek och franchisetagare i frågor som berör etablering, hyresförhandlingar och hyresavtal. Rollen innebär ett nära samarbete med apotek, regionchefer, juridik, byggnation och potentiella samarbetspartners.

Placering är på vårt huvudkontor på Ringvägen i Stockholm och du rapporterar till vår Försäljningschef.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och minst fem års erfarenhet av retail och butiksetablering. Du är en trygg förhandlare med erfarenhet av att tolka och bedöma hyresavtal och är van vid att hantera flertalet fastighetsägarkontakter. Du har en analytisk förmåga, ett kommersiellt sinne och en god förståelse för retail och kundflöden. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi du har stort eget driv, stark affärsmässighet och en god kommunikativ förmåga med fallenhet för att bygga goda och professionella relationer. Du är trygg med att arbeta självständigt och trivs i en organisation där du får ta stort eget ansvar och ges en stor möjlighet att påverka. Då tjänsten är bred med många olika kontaktytor ser vi även att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete.

Ansök redan idag – det är enkelt!
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 24 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist på 0701 – 46 84 14.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sofia Lindqvist
Telefon 0701468414
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.apoteksgruppen.se
Sista ansökningsdag 4 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek? Du finner mer information om oss på http://www.apoteksgruppen.se