Campaign Manager till Apoteksgruppen

Campaign Manager till Apoteksgruppen

Vi på Apoteksgruppen befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi nu expanderar. Vi söker nu en Campaign Manager som ska stärka vår marknadsposition genom att skapa intressanta kampanjer för våra kunder. Vår vision är att vara din lokala hälsopartner och med 190 apotek i Sverige är du central vid utformningen om kommande års kampanjer och säsongsprogram. På Apoteksgruppen får du driva igenom dina egna planer och forma denna roll tillsammans med oss.

Din nya roll
Som Campaign Manager på Apoteksgruppen har du ett övergripande ansvar för att strategiskt samt innovativt driva och utveckla kampanjer i alla våra kanaler. Du beslutar tillsammans med Kategorichefer, som ansvarar för bruttovinsten, vilka produkter som exponeras och erbjuds mot medlemmarna i vår kundklubb och fungerar även som kontaktperson mot apoteken och leverantörer gällande kampanjfrågor. I din roll ingår även att förhandla med leverantörer om kampanjintäkter och kampanjrabatter då det är du som fattar beslut om erbjudanden mot kund. Utifrån kampanjuppföljningar analyserar, förbättrar och utvecklar du även framtida kampanjer.

I denna roll rapporterar du till Sortiments- och inköpschef.

Vem är du?
Förmodligen har du redan erfarenhet inom kampanj- eller kategoriarbete där du drivit kampanjer i flera kanaler. Vi ser gärna att du arbetat inom apoteksbranschen eller inom detaljhandel och att du har erfarenhet av CRM och lojalitetsprogram. Vidare har du goda kunskaper i de vanligaste programmen i Office och en vana av att arbete i BI-verktyg.

Sannolikt har du en högskoleutbildning inom ekonomi eller marknadsföring, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Då du arbetar brett med att utveckla och forma kampanjer förutsätter vi att du är affärsmässig med ett stort driv och en förmåga att ta beslut när det gäller. Du har även en förmåga att planera och organisera ditt arbete. I rollen ingår att organisera och ansvara för årets kampanjupplägg. Vi är en mindre, platt organisation och ser gärna att du är en driven och självstyrande person som vågar göra val och driva dina beslut framåt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 20 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz, tel.
0702-24 85 30.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Stierncreutz
Telefon 0702-24 85 30
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet.
Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?

Läs mer om oss på
www.apoteksgruppen.se