Webbutvecklare (full stack) .NET/C

Webbutvecklare (full stack) .NET/C

Vill du utmanas som utvecklare och jobba med en spännande och komplex produkt inom .NET/C#? Jobba då med resor och träningsresor hos oss i Stockholm! Idag köps resor mobilt och online, ganska stora beslut och köp, vilket ställer stora krav på enkla digitala och kreativa kundlösningar som i bakgrunden är komplexa. IT och marknad jobbar helt integrerat och vi äger vår egen IT-utveckling lokalt. Teamen består av både anställda och konsulter och sitter fysiskt i samma miljö, i gemensamma team.

Apollo kan erbjuda dig som .NET/C#-utvecklare en arbetsplats som ligger i framkant inom tekniken, jobbar agilt i tvärfunktionella team och har en prestigelöshet där dina idéer kommer värderas högt. Här kommer du jobba med en komplex produkt som alltid ska vara snygg och enkel för användaren, men där du som utvecklare kommer att utmanas tekniskt och växa i din yrkesroll.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi har ett utpräglat tänk kring lärande, motivation och samarbete utan silos. Vi arbetar för en långsiktighet där du ska uppleva att du kan utvecklas över tid. Du som utvecklare ska uppleva att du stimuleras och får möjligheten att bredda och fördjupa din kompetens. Vidare premierar vi ett klimat där nya idéer alltid ska främjas och implementeras i affären. Gemensamt för utvecklarna är en hög teknisk nivå, samtidigt som det är ett prestigelöst förhållningssätt gentemot både kollegor och arbetsuppgifter.

Utöver en spännande arbetsplats kan vi erbjuda dig rabatt på resor, samt ett tekniskt kunnigt och närvarande ledarskap som verkligen låter utvecklarna själva vara grunden till besluten. De värnar också om balansen mellan jobb och fritid, så du ska känna dig motiverad och ha mycket energi när du är på jobbet.

Dina framtida arbetsuppgifter
Du kommer nyutveckla och vidareutveckla våra system och IT-plattformar till nya nivåer. Apollo arbetar med de senaste versionerna av Microsoftplattformen, en continuous delivery-modell mot både AWS och Azure och ett helt agilt kanban-flöde. Vi använder parprogrammering och teamen beslutar själva om att använda olika verktyg.

Du kommer att jobba i en avslappnad och lärande atmosfär där fokus ligger på kund, leverans, kvalitet och att utvecklas på jobbet.

Rollen innebär också
Rollen innebär möjligheten att få jobba agilt och datadrivet i korsfunktionella team. Det finns möjlighet att få fördjupa sin kompetens inom ett område man intresserar sig för. Apollo sitter i centrala lokaler vid Norrtull i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apollo.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (7 dagar kvar)