BI-utvecklare

BI-utvecklare

Välkommen till Apollo!
En arbetsplats där vi kan erbjuda dig att arbeta med kanske världens två roligaste saker: resor och analys. Nu söker vi en erfaren BI/DW-utvecklare till vårt Analytics team.

Som en del i vårt Analytics team får du vara med om att:
  • optimera och effektivisera vår nuvarande data warehouse-lösning.
  • bygga upp vår nästa generation av data warehouse och BI-lösningar.
  • integrera vår prisoptimeringsplattform med vårt bokningssystem.
  • stötta företagets olika verksamhetsområden genom att ge de möjligheter till dataanalys genom exempelvis kuber, rapporter, Advanced Analytics, etc.
Vi arbetar med de senaste versionerna av Microsoftplattformen och har ett helt Agilt Kanban flöde. Du kommer att jobba i en avslappnad och fokuserad atmosfär där fokus ligger på leverans, kvalitet och att utvecklas på jobbet.

Ditt team
Du kommer ingå i ett team om fem personer som är väl exponerade inom företaget. Vi finns till för att hjälpa Apollo bli ett ännu mera datadrivet företag. Detta ger oss möjligheten att få arbeta med många spännande projekt och lösningar tillsammans med olika avdelningar inom Apollo. Det är en heltidstjänst med tillsvidareanställning med start omgående. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Apollos huvudkontor på Ynglingagatan 2 vid Norrtull.

Som personer är vi i teamet lättsamma och vill gärna hjälpa till. Vissa av oss gillar att vara ute och springa i verksamheten mer än andra. Men vi alla tycker om att gräva i data och hjälpa Apollo att bli ett ännu bättre och ännu mera datadrivet företag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apollo.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (14 dagar kvar)