Systemadministratör

Systemadministratör

Arbetsuppgifter:
Som systemadministratör kommer du arbeta med företagets drift som omfattas av bland annat installationer, felsökning, patchning och koordinering av uppgradering och förändring av hårdvara eller applikationer, övervakning av system och mycket mer. Du kommer också handha dokumentation av driftrutiner samt driva och ingå i automatiseringsarbete för ständig förbättring av IT-miljön.

Vem du är:
Vi ser att du har tidigare erfarenhet och kompetens inom automatisering av driftrutiner med kunskaper inom Powershell. Även att du arbetat med Windows Server (IIS, AD, Brandväggar, Windows policys, Identety providers). Vi tror att du tidigare arbetat med förvaltning av flera parallella system och kan prioritera arbetsuppgifter självständigt därefter.

Du bör också besitta kompetens inom:
  • Microsoft 365 och Azure
  • Utrullningsprojekt av Windows servers och klienter (WSUS / Powershell)
  • Grundläggande kompetens inom nätverk, switchar och routrar
Det är också starkt meriterande med djupare kunskap inom publika molnplattformar.

Vi tror att du har ett starkt intresse kring teknik och nätverk, vilket driver dig i din utveckling. Du gillar att arbeta med kollegor likväl som individuellt och lägger stor vikt vid att kvalitetssäkra ditt arbete. Vi tror att du trivs i roller där man ställs inför nya utmaningar. Du kommunicerar bra i svenska såväl som engelska.

Övrig information:
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Arbetstid: Heltid
Tjänsten är en inledande provanställning och konsulttjänst på 6 månader via Acely med goda chanser till överrekrytering.

Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varför Acely?
Acely är en av Sveriges främsta leverantörer av konsulter och kompetens inom IT och Tech. Vi har sedan 2012 fått företag och personer att växa genom att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Vi jobbar i hela Sverige men har vår utgångspunkt i Stockholm. Genom vår specialistkunskap skapar vi jobbtillfällen och bidrar till framtidens teknologi.

Allt vi gör bottnar i ett starkt personligt engagemang, där våra kunder och konsulter utgör kärnan. Vi bygger långsiktiga relationer och tror på tydlig kommunikation, tillförlitlighet och väl utvecklade processer.

Vi är inget vanligt konsult- och rekryteringsföretag. Vi sätter kompetens, kvalitet och människa i centrum och det vill vi ska märkas. Står du redo för nästa steg i din karriär eller har du siktet inställt på att utveckla dig inom något specifikt område? Då tycker vi att du ska höra av dig, för hos oss tar du plats i en utvecklingsresa där du blir en viktig del i vårt vinnande lag.

Jag vill bli en del av Acely!
Om du tycker det låter intressant välkomnar vi dig med din ansökan snarast!
Ytterligare frågor? Kontakta Sofia Lundgren, Talent Acquisition Manager, sofia.lundgren@acely.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Konsult, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Acely AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolaget är verksam inom resebranschen och är en ledande arrangör som varit verksam länge på marknaden. Med huvudkontoret i Stockholm sitter ca 200 medarbetare i olika funktioner. Bolaget har även kontor runt om i Europa, och är en del av en tysk koncern.

På IT Operations ingår totalt 25 medarbetare runt om Europa.