IT-Drifttekniker till ApoEx AB

IT-Drifttekniker till ApoEx AB

Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Om du känner du igen dig i detta kommer du att trivas hos oss på ApoEx.

Vi söker nu en Drifttekniker med stort teknikintresse och som kan fungera som spindeln i nätet i dialog med verksamheten och våra leverantörer. Vi erbjuder en arbetsplats med stort driv, mycket innovation samt trevliga och ambitiösa kollegor. Skicka gärna din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

ApoEx IT Drift utgör navet i frågor kring vår infrastruktur och har idag kontakt med samtliga ApoEx kontor via väl etablerade kanaler. Vad gäller de egenutvecklade IT-systemen fungerar Plattform som first line support och skickar vid behov vidare ärenden för djupare analys till något av utvecklingsteamen.

Det huvudsakliga ansvaret för personen vi söker är för den lokala infrastrukturen såsom kontorens skrivare, nätverk, IP-telefoni etc. Du förväntas vara proaktiv och ansvara för att detta ska fungera utan störningar. Detta arbete hanteras gemensamt inom IT Drift i tätt samarbete med våra leverantörer.

Erfarenheter

Vem är du?
  • Du har kunskaper om nätverk och routing
  • Du är lösningsfokuserad, kommunikativ och självgående
  • Du vill lära dig nya saker, utvecklas och bli bättre
  • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Dokumenterad kravställning och samarbete med IT-leverantörer är meriterande
Erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett snabbväxande branschledande företag med drivna och engagerade medarbetare. Vi har gemensam frukost på fredagar för att stärka gemenskapen. Vi erbjuder självklart marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och möjligheten att utvecklas med oss.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.